nlc.hu
Ünnepi menü

Janza Katáék karácsonya

Janza Kata a mozaikcsaládos karácsonyozásról: „Na, ez nagyon vicces!”

Elárulta a színésznő, hogyan telnek náluk az ünnepek.

Próbál, koncertre és önálló estre készül, színházban játszik – ezerrel pörög Janza Kata, relaxálni az adventi koncertjein szokott. Közben a szerelem is újra rátalált az 50 éves színésznőre, aki a karácsonyról azt mondja, arra a legbüszkébb, hogy mindenki, aki fontos volt az életében, ott ül a kanapéján.

Janza Kata,

Janza Katának rengeteg a munkája az ünnepi időszakban, de nagyon élvezi – Forrás: RTL / Reggeli – videó

Arra a kérdésre, hogy mozaikcsaládként hogyan karácsonyoznak, Janza Kata a következőket mesélte a Reggeliben: „Na, ez nagyon vicces egyébként. (…) Iszonyatosan okosan be van logisztikázva, be van osztva, hogy ki mikor jön, és én akkor vagyok a legboldogabb, ha Tenyuska, azaz Pintér Tibor is jön, Jankám édesapja, Samu papája, Laci is ott van, és hozzájuk is megyünk. És nálam tényleg mindenki, aki fontos volt, és pláne édesapa szerepben tündököl – és nagyon jól csinálják, és az év többi napján is, nem csak karácsonykor, meg kell őket dicsérjem – ők ott ülnek együtt az én kanapémon. Képzeljétek el! Karácsonykor is. Ez nagyon-nagyon jó dolog. Erre vagyok a legbüszkébb” – mesélte.

A színésznőre amúgy nemrég a szerelem is újra rátalált. A Reggeli műsorvezetőinek az érdeklődésére csak szűkszavúan nyilatkozott az új párkapcsolatáról: „Arról még nem fogok beszélni. Csak annyit mondok, hogy van. De megígérem nektek, hogy ha majd szívesen beszélek róla vagy bátran beszélek róla, akkor majd be foglak avatni benneteket. Ezt most kicsit megtartottam magamnak. (…) Nyilván szívesen megosztom a nézőkkel, hogy jól vagyok és boldog vagyok, csak még nem abban a stádiumban van a történet, és ezért nem. Egyébként nagyon boldog vagyok, és jó erre ébredni, hogy az ember jól van.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top