Sztárok

Janza Kata és szerelme már nem bujkál

Az elmúlt hetek, hónapok nem voltak egyszerűek Janza Katának, de a színésznő most ismét boldog, mert úgy érzi: ennek a szerelemnek adnia kell egy esélyt.

Megszólaltak már barátok, ismerősök és kollégák, de eddig Janza Kata nem akart beszélni a szakításról, csak azt tudta ismételgetni, amit húsvétkor a közösségi oldalára kiírt: 

Janza Kata / Facebook

Hogy a színésznőt tényleg megcsalta-e Pesák Ádám, vagy éppen „csak” a korkülönbség volt a probléma, netán a sok munka, azt tőlük már nem tudtuk meg. Egy pletyka azonban igaznak bizonyult, ahogy arról a Story magazin exkluzívan beszámol, és ezúttal Janza Katáék mesélik el, hol tart a kapcsolatuk.

„Nagyon érzékeny szakaszban van a kapcsolatunk, de az igaz, hogy Ádám meggyőzött: lehet még közös jövőnk. Ennek a formáit keressük még” – meséli a színésznő, aki szerint sikerült olyan dolgokat is megbeszélniük, amit Ádám is és ő is került korábban. Egy ideig titokban akarták tartani az újrakezdést, hogy magunknak tartsák meg ezt az időszakot, de úgy döntöttek, nem bujkálnak. 

Arról, hogyan fogadta mindezt a család és az ismerősök, a magazinban olvashatsz részleteket.  

A Story magazinban új közös fotókon megnézheted, mennyire odavan Pesák Ádám Janza Katáért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top