Sztárok

Pesák Ádámnak és Janza Katának nem lesz gyereke

A két színész kapcsolata nagyszerűen működik, és bár őket a korkülönbség nem érdekelte, azért Pesák Ádám történeteiből is kitűnik, hogy ez másoknak nem ennyire természetes.

Csodálatos gyerekkor, összetartó és szerető család, boldog párkapcsolat és sok munka – Pesák Ádámnak azonban nem volt könnyű idáig eljutni. Ahogy a BEST magazinnak meséli, nehéz volt őt megszeretni, különösen fiatalon, amikor nagyon el volt telve magától. Aztán pedig Ádám és Janza Kata egymásba szerettek, és a kezdő színészt mindenki csak a színésznő párjaként emlegette. 

„Pályakezdőként zavart, hogy Kató párjaként emlegetnek csak, viccesen Janzáné Pesák Ádámnak neveztem magamat. Bántott, hogy erre figyelnek, de nem érdekli őket az igazi énem.”

A 22 év korkülönbség miatt jó néhányan kétkedve fogadták Ádámék kapcsolatát és a színész is beismeri, hogy a szerelme korban közelebb áll a szüleihez, mint hozzá. Ez többek között a közös gyerek kérdést is felveti. 

„Nem szeretnék gyereket, soha nem is akartam. Pontosan tudom, hogy nem tudnék olyan gyerekkort biztosítani neki, amilyet megérdemel, és amilyet nekem adtak a szüleim. Ezt a kérdést egyébként Kató is felvetette, amikor egymásba szerettünk, és neki is ugyanezt válaszoltam akkor. Mondhatják persze, hogy 25 éves vagyok, még meggondolhatom, de ismerem magamat, nem fogom.”

Hogy minderről mi Pesák Ádám családjának a véleménye és hogyan fogadták el Janza Katát, az kiderül a Bestből: 

Pesák Ádám a BEST magazinnak mesélt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top