Hódi Pamela megunta a beszólásokat, elegánsan szólt vissza – erről Megyeri Csillának is volt véleménye

nlc | 2020. Március 31.
Mondanánk, hogy minden a hétvégi poszttal kezdődött, de valószínűleg már sokkal régebben, és a jelek szerint Hódi Pamela megunta a beszólásokat. És milyen jól tette, hogy válaszolt!

Hétvégén egy korábbi fotózáson készült képet osztott meg a követőivel Hódi Pamela, amelybe rengetegen belekötöttek. Sokak szerint túlsminkelve fel sem ismerni, rossz példát mutat a fiatal lányoknak, akiknek így is sok a komplexusuk, nem szabadna a tökéleteset mutatni és így tovább. 

De egyszerűbb így, erről a képről beszéltünk: 

Hódi Pamela retusált képét sokan megszólták

„Ha már meguntátok az előző képem elemzését, vesézzük ki ezt a képet! Miért nem vagyok kisminkelve? Miért vagyok itthon melegítőben? Minek főzök? Van rajtam retus? Miért használt a fakanalam? Miért van kiengedve a hajam főzés közben? Minek pózolok egy tál hússal? Miért nem veszek fel zoknit? Miért nem photoshoppoltam a képet? Vagy miért photoshoppoltam? Aki közszereplő, az is ember, gyerekek! A hibáival és a tökéletességével együtt! Nem pedig ufo!” – írta Palema egy másik fotóhoz, amely már otthon készült róla, éppen főzött a konyhájában. A hozzászólásokat elnézve pedig a követőinek átjött a modell iróniája, a megjegyzések között nem egy szórakoztató válasz akad, egyik ezek küzül Megyeri Csilla néhány sora

Hódi Pamela megjegyzéséhez Megyeri Csilla is hozzászólt

„Az én kedvencem: amitől néhányan ki vannak akadva: miért spiccelsz/állsz lábujjhegyen?! Azzzzé’ b*szod, mert úgy csinosabb vagyoook” – írta Csilla, amihez külön is gyűlnek a lájkok.

Ha szívesen mazsoláznál még a vicces hozzászólásokból, akkor itt megteheted: 

Akadnak még olyanok, akik nem hagyják magukat, és válaszolnak a beszólásokra: 

Exit mobile version