Öltözködjünk

Frappánsan vágott vissza a plus-size modell azoknak, akik beszólnak neki

Fontos tanulsága van a történetnek.

A 29 éves Felicity Hayward menő plus-size modell, aki már a L’Oréal és a Missguided arca is volt. Helyén van az önbizalma, és megtanulta elfogadni és a lehető legjobban viselni is a testét. Ezért mert egy posztban válaszolni annak az ismeretlen nőnek, aki beszólt, mikor hasvillantós topban és rövidnadrágban ment végig az utcán.

„Annak az idősebb nőnek, aki elment mellettem, mikor ebben a szettben voltam, és felnevetett, és azt mondta nekem, hogy túl kövér vagy ezekhez a ruhákhoz, üzenem, hogy nem a megfelelő lányt pécézted ki magadnak.

Csak azért, mert neked nincs meg az önbizalmad ahhoz, hogy saját magad légy, ne vetítsd ki a keserű félelmeidet másokra. Nem mondom, hogy nem lettem dühös, de úgy festettél, mintha valakinek az anyukája lennél, így jobban kellene tudnod.

Sosem tudhatod, hogy ki min ment keresztül, ami miatt úgy fest, ahogy, és komolyan örülök, hogy engem szúrtál ki, és nem olyasvalakit, aki tele van bizonytalansággal. Mi lett volna, ha egy olyan lánynak üvöltesz a képébe, aki most veszítette el a szüleit, a testvérét, és a gyász, a PCOS vagy bármi olyan dolog miatt szedte fel a plusz kilókat, amiről te nem tudsz?

Üzenem minden csajszinak, hogy ha hasvillantós felsőt és rövidnadrágot akartok hordani, tegyétek meg, hiszen nyár van. Senkinek ne engedjétek megmérgezni a boldogságotokat!”

A poszton közel tízezer lájk van.

(via Yahoo)

Kiemelt képünk: Felicity Hayward.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top