Öltözködjünk

Kilátszott a hasa, halálosan megfenyegették a muszlim bloggert

Kilátszott a meztelen hasa.

Madina Basaeva tádzsik bloggernek több mint egymillió követője van az Instagramon – jellemzően rövid táncos videókat szokott megosztani, melyekben kortárs orosz nyelvű dalokra készít néhány másodperces koreográfiákat.

Nemrégiben a Moszkvában élő fiatal nő olyan reakciókat kapott az egyik videójára, amilyenekre egyáltalán nem számított. A videón Madina egy sárga csíkos szettben látható, amelyből kilátszik a hasa felső része.

Mindez a szintén a tádzsik népcsoporthoz tartozó fundamentalista muszlimokat nem nyűgözte le. Az umm.ma.96 nevű felhasználó például ezt írta neki: „Ne feledd, hogy bár ebben az életben üldözöd a hírnevet, a következő életben fogsz fizetni érte. A meztelen köldök pedig nagyon sokba fog neked kerülni.”

Egy másik, che_95religion nevű kommentelő pedig egyenesen azt követelte, hogy „valaki ölje meg”, amihez aminapoi098765 hozzáfűzte, hogy „Mikor halsz már meg végre?”

Nem tudni, hogy a rendőrség indított-e nyomozást az ügyben.

(via The Sun)

Kiemelt képünk: Madina Basaeva/Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top