Jó kislányból vagány nő – így alakult át Ábel Anita frizurája

nlc | 2020. Augusztus 13.
Ábel Anita szinte a szemünk láttára nőtt fel, és az évek során egészen látványos változásokon ment keresztül a frizurája is. Nézzétek csak!

Ábel Anita pici lány volt még, amikor először a képernyőre került gyerekszínészként. Mindössze 6 éves volt, amikor A szeleburdi család Faragó Picúrját eljátszotta, és az egész ország a szívébe zárta. Egy csapásra a nézők kedvence lett cuki, sötétszőke fürtjeivel, huncut mosolyával.

Csöppnyi gyerekként ismerte meg az ország Ábel Anitát (Fotó: smagpictures.com)

Azzal pedig, hogy övé lett a Szomszédok Mágenheim Julcsijának a szerepe, örökre beírta magát a magyar televíziózás történetébe. Amikor a sorozat elkezdődött, 12 éves volt, és 12 éven át alakította a Kulka János és Frajt Edit által alakított orvos-kozmetikus házaspár nagyobbik lányát. Így aztán kamaszkorától fogva nézhettük, hogyan változik kiskamaszból felnőtt nővé Ábel Anita, és hogyan alakul át a frizurája az évek során. Ha jobban megnézzük, az idő múlásával egyre rövidült a haja, és a színe is volt lángvöröstől sötétbarnáig sokféle, míg aztán kikötött a rövid, melírozott frizuránál. És milyen jól tette! De lássuk, milyen út vezetett idáig.

Ábel Anita

Hosszú, világosbarna haj, kócos frufru - ez még bőven a szomszédokos korszak. (Fotó: smagpictures.com)

Ábel Anita

Még mindig a teleregénynél járunk, amikor Julcsi aktuális szerelme a Pintér Tenya által alakított motorosrendőr volt. Ábel Anita rikító vörös haja elég merész választás volt, bár tegyük hozzá, ez a szín nagyon trendinek számított akkoriban. (Fotó: smagpictures.com)

Ábel Anita

Ha jól vettük észre, igazán akkor kezdődőtt el a rövidülés, amikor aztán az RTL Klub Reggeli című műsorának lett egyik házigazdája Ábel Anita. (Fotó: smagpictures.com)

Ábel Anita

Erre a tépett fazonra nem is emlékeztünk. Maradjunk annyiban, hogy nem ez a legjobban sikerült hajviselete a színésznőnek. (Fotó: smagpictures.com)

30525265

Aztán egyszer csak kiderült, hogy a melír remekül áll neki. (Fotó: smagpictures)

Ábel Anita

2011-ben aztán jött egy drasztikus váltás - Ábel Anita tüsi frizurára váltott. És ekkor kiderült, hogy finom, nőies vonásainak köszönhetően nyugodtan választhat ilyen, merészebb fazont ő. (Fotó: smagpictures.com)

Ábel Anita

Csak azért nem mindegy a hajszín sem, ugyebár... (Fotó: smagpictures.com)

Ábel Anita

És ez az elöl hosszabb fazon azért is jó, mert lehet vele játszani - akár egy kis fonatot is elbír. (Fotó: smagpictures.com)

Ábel Anita

Itt már 2017-ben járunk, a frizura hátul rövid, elöl hosszabb, és a baromi jól eltalált babakék, pöttyös blúznak is köszönhetően tökéletes az összkép. (Fotó: smagpictures.com)

Ábel Anita

És végül egy 2020-as kép a Nicsak, ki vagyok? című showműsor sajtótájékoztatójáról. Rövid haj, tökéletes fazon, széles mosoly (Fotó: smagpictures.com)

Ennyit számít a frizura – sztárok emlékezetes hajviseletei:

Exit mobile version