nlc.hu
Sztárok

Kiss Ramóna legütősebb frizurái

Rózsaszín punk, göndör amazon és tépett vagány – Kiss Ramóna igazi frizurakaméleon

Kiss Ramónától megszoktuk, hogy gyakran meglep minket színpadi szettjeivel, hát még a frizuráival. Most a hajviseleteiből készítettünk egy kis tablót, döntsd el, melyik a kedvenced.

Kiss Ramóna a mai magyar celebvilág egyik legnépszerűbb szereplője. Laza, de dögös stílusát rengetegen kedvelik, és ez a lazaság nemcsak műsorvezetőként, hanem a hétköznapokban még inkább jellemző rá. A wikipedia-oldalát csekkolva meglepő szám ütötte meg a szemünket: gondoltátok volna, hogy Rami 2002-ben tűnt fel a Barátok köztben? Bizony ám, már 18 évvel ezelőtt volt, amikor még kissé darabos tinilányként besétált a Mátyás király térre, és lényegében a képernyőn követhettük, hogyan vált a színésznő tinédzserből érett nővé, feleséggé és anyává.

Az évek során rengeteg stílusváltása volt már, és abban a szerencsés helyzetben van ő, hogy szinte minden jól áll neki, legyen szó decens, elegáns holmikról vagy egy egyszerű farmer-póló kombinációról. Igaz ez a különböző hajviseletekre is. Most Kiss Ramóna frizuráiból hoztunk nektek egy összeállítást. Döntsétek el, szerintetek melyik hajviselet áll legjobban neki.

Megnézem
Összes kép (7)

De nagyon szerettük anno ezt a kissé áll alatt végződő frizurát is. Rettentő csajos és remekül állt Raminak.

Ahogy az is, amikor hosszú haját befonva viseli. Ez egy elegánsabb, klassz megoldás:

És természetesen tavaly, amikor teljes titokban kimondták a boldogító igent Lékai Mátéval, akkor is nagyon szép kontyot viselt, nem beszélve a hercegnős esküvői ruhacsodáról:

Aztán  a napokban egy pillanatra a szívünkhöz kaptunk, amikor rövid hajú fotót posztolt magáról az Instáján. Persze kiderült, szó sincs arról, hogy megvált volna hosszú fürtjeitől, hiszen valami készül hashtaggel rakta ki a képeket, vagyis nyilván egy készülő produkció kedvéért viselt parókát. De azt kell mondjuk, ez sem állt rosszul neki. A galéria első képén konkrétan úgy néz ki, mintha a fiatal Szirtes Ági mosolyogna ránk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szerintetek milyen lenne a rövid haj? 💁🏼 #valamikeszul🔪

Lékai-Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

De akárhogy is, a mi kedvencünk az a laza, nőies frizura, amit mostanában hord. Szőke hullámok, amik kiengedve és copfban is tök csinosak. Ahogy elnézzük, a kis Noé is nagyon elégedettnek tűnik a mamájával.

Pillanatképek Kiss Ramónáék hétköznapjaiból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top