Sztárok

Kiss Ramónáék így tartják ébren a tüzet a házasságukban

A kisgyermekes műsorvezető elárulta, férjével hogyan igyekeznek megőrizni a szerelmüket.

Az, hogy szülők lettek, változást hozott Kiss Ramóna és Lékai Máté párkapcsolatában is. „Akármennyire szeretjük a másikat, nehéz időszak az első pár hónap, hiszen fáradtabb, érzékenyebb voltam. Nem értettem soha azokat a párokat, akik azért vállalnak gyereket, hogy megmentsék a kapcsolatukat, hiszen a családalapítás egy kihívás” – vallotta be a BEST magazinnak adott interjúban a 35 éves műsorvezető.

Kiss Ramóna

Kiss Ramónáék szeretnének kistestvért Noénak – Fotó: rtlklub.sajtoklub

Noé féléves volt, amikor a szülei összeházasodtak. Kiss Ramóna és Lékai Máté azóta is vigyáznak, hogy megőrizzék a szerelmüket. Elmondása szerint párjával nem éreznek bűntudatot, ha kettesben szeretnének lenni, kéthetente beiktatnak randevúkat.  

Azt gondolom, hogy egy kapcsolat 3 legfontosabb alappillére: a kommunikáció, a humor és a szex. Talán azért is működünk jól együtt Mátéval, mert ezek nálunk egyformán erősek. Bízom benne, hogy 20 év után is tudunk majd jókat nevetni, nagyokat beszélgetni, és a hálószobában is változatlanul jól működik közöttünk a kémia” – jelentette ki Kiss Ramóna.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

best kajdi csaba baratok kozt kiss ramona polgar tunde rost andrea

Olvass még Kiss Ramónáról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top