Sztárok

Teljes titokban ment férjhez Kiss Ramóna

Az esküvőre Budapesten került sor, a lagzit a Római-parton tartotta az ifjú pár.

Az Kiss Ramóna és párja, Lékai Máté a hétvégén teljes titokban mondták ki egymásnak a boldogító igent egy szűk körű szertartáson.

„Gyönyörű volt a helyszín, az egész olyan volt, mintha egy mesefilmben lennénk. Égőfüzér volt a főasztal mögött, és bár Rami és Máté is igen konzervatívak, a lagzi mégis nagyon laza volt. Tényleg arról szólt az egész, hogy mindenki érezze jól magát. Hajnalig szólt a zene, mindenki táncolt, nagyon jó volt a hangulat. Az esküvő szép volt és szívhez szóló, Rami többször törölgette is a szemét, úgy meghatódott. Szerintem mindig ilyenről álmodott” – mondta el az egyik vendég.

Rami és Máté kisfia az év elején született, és bár a pár szerette volna betartani a tradicionális eljegyzés–esküvő–gyerekvállalás sorrendet, az élet közbeszólt. Ramiék azonban nem bánták, hogy így alakult, mivel így a kis Noé is ott lehetett szülei esküvőjén, és a nagyszülők karjaiban követte a szertartást, írja a Blikk.

A lap szerint a pár igen nehezen talált megfelelő időpontot az esküvőre, de Rami nemrég befejezte az X-Faktor castingjának forgatását, így volt egy szusszanásnyi ideje – a nászút azonban egyelőre biztosan nem fér az idejükbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top