nlc.hu
Sztárok

Távozik a veszprémi klubtól Lékai Máté

Nagy változás Lékai-Kiss Ramónáék életében, a távozás mellett döntött a férje

Még nem tudni semmit, hogyan tovább.

Két hete már felröppentek olyan hírek, hogy klubot vált Lékai Máté, és 8 év után távozik a Telekom Veszprém férfi kézilabda-csapatától. Mostanra ez már bizonyossá is vált. Ma közzé is tette honlapján a veszprémi klub, hogy közös megegyezéssel felbontották a 34 éves kézilabdázóval a jövő nyárig szóló szerződést – írja az MTI.

Lékai Máté

Lékai Máté állítólag kevés játéklehetőséget kapott a vezetőedzőtől Veszprémben – MTI/Vasvári Tamás

A 147-szeres válogatott irányító régebben a PLER KC, a Pick Szeged, valamint a szlovén RK Celje játékosa volt, a veszprémieket 2014 óta erősíti. Az elmúlt 8 évben a bajnoki címet négyszer, a Magyar Kupát hatszor, a SEHA Ligát négyszer nyerte meg, illetve hatszor léphetett pályára a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében. Veszprémi színekben 315 mérkőzésen 753 gólt szerzett, a 2016/17-es szezonban a szurkolók szavazatai alapján ő kapta a Carlos Pérez-díjat, 2019 és 2021 között pedig csapatkapitány volt.

Lékai Máté egyelőre nem tett közzé semmit a távozásával kapcsolatban a közösségi oldalán.

Július közepén arról cikkezett egy lengyel hírportál, hogy állítólag egy lengyel klubhoz igazol Lékai, ám a cikk megjegyezte, hogy ennek komoly akadálya lehet az, hogy a felesége, Lékai-Kiss Ramóna a televíziós munkája miatt nem tudna az irányítóval tartani Lengyelországba.

Olvass még Lékai-Kiss Ramónáékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top