nlc.hu
Sztárok

Három éve házas Kiss Ramóna és Lékai Máté

Lékai-Kiss Ramóna: „Azonnal és menthetetlenül beleszerettem” – szerelmes fotókat osztott meg a műsorvezető

A szerelmük ugyanolyan erős, mint a kapcsolatuk elején.

Lékai-Kiss Ramóna és férje, Lékai Máté több mint öt éve alkotnak egy párt. Három éve házasok és van egy közös gyermekük, Noé. A magánéletükről csak ritkán beszélnek, sőt még a boldogító igent is titokban mondták ki. Azonban a műsorvezető néha tesz kivételt, ilyen a legutóbbi posztja is.

Kiss Ramóna

Lékai-Kiss Ramóna (Fotó: Instagram)

Ramóna és férje három éve házasodtak össze, az Instagram-bejegyzésből pedig jól látszik, ma is dúl köztük a szerelem. 

„Ritkán szoktunk nyilvánosan ömlengeni, de ma engedjétek meg nekünk, ugyanis ma vagyunk hároméves házasok! Kimondani is durva! – írta Ramóna a bejegyzésében. – Tudom, tudom, a három nem is olyan sok és a cél nekünk is az 50, de annyira menő, hogy három éve azt mondhatom, hogy a férjem. Úgy szeretek feleség lenni. Nekem ez szent kötelék és igyekszem mindent megtenni azért, hogy ez még nagyon sokáig így legyen! Emlékszem, milyen volt az első pillantás, az első csók, az első érintés, hogy mennyire levett a lábamról, hogy két perc alatt 100 kérdést tett fel, hogy vicces volt, hogy a szép szemeivel rám nézett, hogy úgy kezelt, mint egy »kislányt«…. és akkor ott, azonnal és menthetetlenül beleszerettem és ez azóta is tart!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top