Sztárok

Kiss Ramónát eljegyezte kézilabdázó párja, Lékai Máté

Kiss Ramónának nem is alakulhatott volna jobban a 2017-es év: Lékai Máté kézilabdázó személyében rátalált a szerelem, majd kapott egy nagyszerű lehetőséget, hiszen ő lesz az idei X-Faktor műsorvezetője. Ha ez még nem lenne elég, szerelme megkérte a kezét!

Kiss Ramóna és a magyar kézilabda-válogatott kiválósága, Lékai Máté februárban mutatkoztak először együtt a nyilvánosság előtt, majd március elején egy közös fotóval mutatták meg a világnak, hogy mennyire szerelmesek egymásba. A pár azóta csupán megerősítette a hírt, de nem nyilatkoztak kapcsolatuk részleteiről. 

????

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Távkapcsolatban élnek, hiszen Kiss Ramónát a fővároshoz köti a munkája, Máté pedig Veszprémben kézilabdázik, azonban ez nem szab határt a szerelmüknek. A képeiken látszik, hogy már megtörtént a családi bemutatás, sőt már egy közös kiránduláson is voltak Rami szüleivel. 

????

Lekai Mate (@lekaimate) által megosztott bejegyzés,

Most azonban szintet lépett a kapcsolatuk: Máté eljegyezte Ramónát, amit egy közös fotó is bizonyít. Képaláírásnak csupán egy gyűrűt tettek mindketten, de ebből egyértelműen kiderül, hogy az X-Faktor műsorvezetője igent mondott a sztárkézisnek. A képhez rengeteg lájk és komment érkezett, rajongói és barátai is gratulálnak az újdonsült menyasszonynak.

????????

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top