nlc.hu
Sztárok

Így ünnepelt Lékai-Kiss Ramóna és a férje

Tündéri: így ünnepelt Lékai Máté és Ramóna, miután a kézisek kijutottak az olimpiára

Elképesztő mérkőzésen jutottak ki az olimpiára Lékai Mátéék!

12 év után ismét kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda-válogatott. Kéziseink nem voltak könnyű csoportban: Tunéziával, Norvégiával, majd Portugáliával mérkőztek meg, hogy ott lehessenek idén nyáron Párizsban. Utóbbi csapattal tegnap este csaptak össze, fej-fej mellett haladtak a válogatottak, de Imre Bence klasszis teljesítményével sikerült legyőzni őket. A csapat kapitánya, Lékai Máté meghatottan nyilatkozott a mérkőzés után: elmondta, az eredmény mellett számára az a legfontosabb, hogy a fia is átélhette ezt.

Lékai-Kiss Ramóna és Noé természetesen ott voltak a lelátón Tatabányán, a műsorvezető posztolt is a kijutás után. A fotót ITT megnézheted. „Büszkék vagyunk Rád! Szívből gratulálok a magyar férfi kézilabda-válogatottnak, köszönjük az élményt Nektek és Neked Chema Rodríguez!  Párizs jövünk, irány az olimpia!” – írta a TV2 tévése.

A házasságáról vallott a műsorvezető

„Ugyanolyan tűzrőlpattantak vagyunk, mint akkor. Ez az öt év úgy elrepült, mint a karikacsapás. (…)Érettebbek lettünk kívülről is. Belülről persze nem lettünk türelmesebbek egymáshoz. Határozottan nem. Ahogy halad előre a kapcsolatunk, úgy ismerjük meg egyre jobban a másikat, szokjuk meg a rigolyáit.  A nagy öregek azt mondják, hogy 10-20-30 év után jobb egy házasság. Ezt még nem érezzük. Ezt nem is bánom, természetes folyamat. Vannak olyan pillanatok, amikor nem annyira jó, ilyenkor pedig vagy elnevetjük magunkat, vagy pedig legszívesebben kiraknánk egymást az utcára” – mesélték korábban a hot! magazinnak.

Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté

Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté (Fotó: Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top