nlc.hu
Sztárok

Lékai-Kiss Ramóna a házasságáról vallott

Lékai-Kiss Ramóna a házasságáról: „Vannak olyan pillanatok, amikor nem annyira jó”

Néha azt érzik, legszívesebben kiraknák a másikat az utcára.

Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté 5 éve házasok. A kapcsolatuk tele volt kalandokkal és megoldandó problémákkal. Két éve költöztek fel vidékről Budapestre, amikor Máté nyolc év után távozott a Veszprém kézilabdacsapatától és a fővárosba, a Ferencvároshoz igazolt. Múlt héten volt a házasság hete, amikor egy megható fotót posztoltak az esküvőjükről

Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté

Fotó: Olajos Piroska

Ennek apropóján a kapcsolatukba is bepillantást engedtek. „Ugyanolyan tűzrőlpattantak vagyunk, mint akkor. Ez az öt év úgy elrepült, mint a karikacsapás – mondták a hot! magazinnak, hozzátéve, hogy azért valami most mégis más. – A kisfiunk akkor még baba volt, most pedig már egy kis tinédzser, aki az első kamaszkorát éli.”

Mint mondják, bár másoknak nem tűnik fel, akkor is látszik rajtuk az idő múlása. „De ez nem rossz érzés. Érettebbek lettünk kívülről is. Belülről persze nem lettünk türelmesebbek egymáshoz. Határozottan nem. Ahogy halad előre a kapcsolatunk, úgy ismerjük meg egyre jobban a másikat, szokjuk meg a rigolyáit.  A nagy öregek azt mondják, hogy 10-20-30 év után jobb egy házasság. Ezt még nem érezzük – fogalmazott Máté, akit a műsorvezető is kiegészített. – Ezt nem is bánom, természetes folyamat. Vannak olyan pillanatok, amikor nem annyira jó, ilyenkor pedig vagy elnevetjük magunkat, vagy pedig legszívesebben kiraknánk egymást az utcára.”

A Barátok közt egykori színésznője arra is kitért, mik a kritikus pontok a házasságukban.

Bármin össze tudunk veszni: még azon is, hogy ki hová szeretne utazni. Olyan vita kerekedik néha, hogy a végére egy órán keresztül nem állunk szóba egymással, de amivel Máté az én határaimat feszegeti, az a feledékenysége. Mindent százszor kell elmondani, ami iszonyatos energiát emészt fel. Amikor kiderült, hogy várandós vagyok, mindenki viccesen megjegyezte, hogy csak el ne hagyjuk a gyereket valahol. Kijelenthetem: nem hagytuk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top