nlc.hu
Sztárok

Lékai-Kiss Ramóna elárulta, miben makacs a gyereke

Lékai-Kiss Ramóna az ötéves kisfiáról: „Volt már, hogy rám csapta az ajtót”

A műsorvezető elárulta, hogy Noé sokszor kioktatja a szüleit.

Lékai-Kiss Ramóna mindig is szerette a versengést, talán ez lehet az egyik oka, hogy olyan jól megértik egymást férjével, Lékai Máté válogatott kézilabdázóval. Az alma nem esett messze a fájától, tehát nem meglepő, hogy közös gyermekük, Noé szintén egy erős akaratú jellem. Megvan a saját véleménye, amit a szüleivel is közöl, erről maga a műsorvezető mesélt a Tények Pluszban.

„Amióta beszél Noé, mindig közli velünk, hogyan is kéne éljük az életünket az apjával. Tényleg nagyon szófogadó gyerek, de mindenki elfogult a saját gyermekével. Szeretjük, és egy a fontos, hogy boldog legyen, de tény és való, hogy volt már, hogy rám csapta az ajtót” – vallotta be a sztár, aki az utóbbi időben rengeteget dolgozott. Előfordult, hogy segítséget kellett kérnie a kisfia miatt is. 

„A tévézés mindig egy titokzatos dolog a nézőknek, mert nagyon sokat látnak minket képernyőn, de igazából a hétköznapokat úgy intézem, hogy viszem Noét oviba, délután én megyek érte, és megpróbálom napközben elvégezni a munkámat. Nyilván ha a hét végén van forgatás és Máténak mérkőzése, akkor a nagyszülők azok, akik a segítségünkre vannak, ha ők se érnek rá, akkor jöhet a bébiszitter” – tette hozzá Lékai-Kiss Ramóna.

Lékai-Kiss Ramóna

Lékai-Kiss Ramóna (Fotó: Trenka Attila)

A versenyszellem is jelen van 

Ramóna korábban elmondta, hogy úgy érzi, Noé maximálisan örökölte a vérmérsékletüket. „Rengeteget kártyázunk, Ki nevet a végén?-t játszunk és már kezdem látni benne azokat a tulajdonságokat, amilyen én is voltam gyermekkoromban. Ilyenkor felfedezem a kisfiamban önmagam. Amikor megtörténik, hogy győz, mindig mondja nekem és az apukájának, hogy »levertelek«, »levertelek«”mesélte büszkén az anyuka. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top