nlc.hu
Sztárok

Költözik Lékai-Kiss Ramóna és családja

„Értelemszerű, hogy oda megyünk, ahol apa van” – költözik Lékai-Kiss Ramóna és családja

Még keresik a tökéletes otthont.

Lékai-Kiss Ramóna férje, Lékai Máté nyáron nyolc év után távozott a Veszprém kézilabdacsapatától, később pedig az is kiderült, hogy a fővárosba, a Ferencvároshoz igazol

Lékai Máté és Lékai-Kiss Ramóna

Lékai Máté és Lékai-Kiss Ramóna (Fotó: Instagram)

Ugyan a műsorvezető és sportoló férje eddig is megoldották, hogy vidéken éltek, de Budapesten dolgoztak, most mégis a költözés mellett döntöttek. 

Amikor Noé megszületett, majd kijöttünk a kórházból, értelemszerű volt, hogy oda megyünk, ahol apa van. A sors fintora, hogy ebben a városban születtem én is, ott él a családom és a gyerekkori családom. Ezt örömmel vették, a Veszprém–Budapest távolság nem kivitelezhetetlen dolog, az én munkám pedig könnyebben koordinálható, mint a férjemé – mondta a HOT! magazinnak Ramóna. – Úgy képzeljük el, hogy 2023 januárjától budapesti lakosok leszünk. Keressük az otthonunkat, ahol fészket rakhatunk. Noé három és fél éves, nehéz kiszakítani a környezetéből, de végül meggyőztem magam: mindennél fontosabb, hogy a családunk együtt legyen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top