nlc.hu
Sztárok

Kiss Ramóna és Lékai Máté gyerek nélkül nyaraltak

Lékai-Kiss Ramóna: „A rutinos szülők most biztos kinevetnek”

Már alig várták, hogy hazaérjenek.

Lékai-Kiss Ramóna és férje, Lékai Máté közös gyermeke, Noé már három és fél éves – a szülők most először utaztak hosszabb időre nélküle, de a második napon már videókat néztek róla a telefonjukon.

Lékai Máté és Kiss Ramóna

Lékai Máté és Lékai-Kiss Ramóna (Fotó: Instagram)

A műsorvezető és sportoló férje már a gyermek érkezése óta törekszik arra, hogy ne laposodjon el a kapcsolatuk, ezért már a kezdetektől beiktattak közös randiesteket, később pedig egy-két napos kiruccanásokat is. Mindketten imádják a kis Noét, de úgy döntöttek, a harmadik házassági évfordulójukat külföldön ünneplik és a szokásosnál több napra utaznak el. A pár Spanyolországba ment nyaralni, de a végén már alig várták, hogy hazaérjenek, és ismét együtt legyen a család.

Minden évben, ha beköszön a nyár, kettesben töltünk egy kis időt Mátéval, csak Ő meg Én! Kell ez, hogy a figyelmünk, a szeretetünk csak a másiké legyen. Mióta Noé megszületett, ez volt az eddigi leghosszabb idő, amit távol töltöttem Tőle. Öt nap, négy éjszaka… A rutinos szülők most biztos kinevetnek, de egyelőre ez a max (az utolsó napon már csak Noé-videókat néztünk). Megbeszéltük, hogy egyszer majd elmegyünk egy kéthetes nászútra… egyszer!” – írta Instagram-bejegyzésében Ramóna. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top