nlc.hu
Sztárok

Lékai-Kiss Ramóna a külföldre költözésről

Lékai-Kiss Ramóna külföldre is követte volna a kézilabdázó férjét

Boldogan lett volna sportolófeleség a TV2 műsorvezetője.

Lékai-Kiss Ramóna és férje, Lékai Máté válogatott kézilabdázó jóban-rosszban egymás mellett állnak és mind a ketten teljes mértékben támogatják a másikat a karrierépítésben. Mint a Blikk írja, annyira, hogy a TV2 műsorvezetője bevallotta: külföldre is elköltözött volna a férjével, ha Lékai Máté a veszprémi klub után nem magyarországi egyesülethez igazol. Minderről Csisztu Zsuzsa YouTube-műsorában vallott a tévés.

Lékai Kiss Ramóna,

Lékai-Kiss Ramóna és férje, Lékai Máté – Forrás: Csisztu Channel – videó / YouTube

Én szerettem volna, sőt könyörögtem neki, hogy menjen külföldre, mert én mennék, élnék kint egy ideig. Ha fél vagy egy évet élünk egy jó kis országban, Portugáliában, Franciaországban, nagyon boldog lettem volna” – vallotta be most utólag Lékai-Kiss Ramóna. Hozzáfűzte: nem zavarta volna, ha azalatt nem tud színészként, műsorvezetőként dolgozni.

Mint kiderült, az átigazoláskor már annyira le volt kötve a TV2 műsorvezetője a következő időszakra, hogy egy ideig távkapcsolatban kellett volna élniük, a férje azonban nem volt hajlandó a családja nélkül külföldre menni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top