nlc.hu
Sztárok

Lékai-Kiss Ramóna férje koronavírusos

Napok óta nem ment haza Lékai-Kiss Ramóna

A Dancing with the Stars stúdiójából is szélsebesen távozott a műsorvezető.

Mint arról beszámoltunk, Lékai-Kiss Ramóna férje, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapat játékosa, Lékai Máté pozitív koronavírustesztet produkált. A Dancing with the Stars műsorvezetője ezért átmenetileg elköltözött otthonról.

Kiss Ramóna

Kiss Ramóna egyelőre Budapesten lakik a szüleinél (Fotó: TV2)

A munkámból adódóan nagyrészt Budapesten tartózkodom, és szerencse a szerencsétlenségben, hogy mielőtt hazamehettem volna a Dancing with the Stars adása után, kiderült, hogy a kézilabdacsapatban már van koronavírussal fertőzött, így nem Veszprémbe mentem Mátéhoz, hanem a szüleim házába Noéval” – nyugtatott meg mindenkit Lékai-Kiss Ramóna.

A Bors úgy tudja, a műsorvezetőnő kizárólag azokon az útvonalakon közlekedik a Dancing with the Stars stúdiójában, amerre feltétlenül dolga van, a szünetekben maszkot visel, és mindenkitől tartja a távolságot. Sőt a szombati adás végén – az eddig megszokottól eltérően – nem maradt a táncparketten fotózkodni a rajongókkal, hanem rögtön távozott a stúdióból.

Még több magyar sztár, aki elkapta a koronavírust:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top