nlc.hu
Sztárok

Barta Sylvia tünetei koronavírus után

Barta Sylvia újabb tüneteket észlelt magán, pedig négy és fél hónapja esett át a koronavíruson

Négy és fél hónapja gyógyult fel a koronavírusból Barta Sylvia, ám azóta újabb is és újabb problémák keserítik meg az életét.

Újabb tünetek gyötrik Barta Sylviát, aki még márciusban kapta el a koronavírust. A TV2 gyönyörű időjósa hosszú ideig küzdött a betegséggel, végül négy és fél hónapja kézhez kapta a negatív Covid-tesztjét. Azt hitte, hogy a hosszú küzdelem után végre nyugodt időszak következik, visszatérhetett a képernyőre, de azóta is orvosokhoz jár. 

A betegségből felépülve sem múlik a fáradékonysága, hangulatingadozásai vannak, és bőrkiütések jelentkeztek nála. Az időjós most újabb tünetekről számolt be az Instagram-oldalán.

barta_sylvia_insta

Barta Sylvia sokáig nem szabadult a betegségtől (Fotó: Barta Sylvia Hivatalos Instagram)

„Aggodalomra adnak okot az erőteljes immunválasz okozta bőrelváltozások, a sportolástól teljesen független izom-és ízületi fájdalmak, memória-és látászavarok, és még sok egyéb olyan tünet, ami a koronavírus-fertőzés óta jelentkeztek… és nemcsak nálam, hanem a férjemnél is!” – írta Barta Sylvia legújabb posztjában. A műsorvezető szerint furcsa, hogy férjének is problémái vannak, mert bár az ő tesztje is pozitív lett anno, tünetmentesen esett át a betegségen.

Barta Sylvia figyelmeztetett, hogy komolyan kell venni a betegséget, mert a vírus nem múlik el nyomtalanul. „Mindenkinek megtalálja a leggyengébb pontját! Vegyétek komolyan a járvány elleni védekezést! Maradj ki ebből, amíg csak lehet” – zárta mondandóját az időjós. 

Olvass még Barta Sylviáról az nlc.hu-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top