nlc.hu
Sztárok

Lékai Máté koronavírusos

Kiss Ramóna férje, Lékai Máté is koronavírusos lett

A veszprémi kézilabdacsapatnál egyre több a koronavírus-fertőzött.

Rodrigo Corrales után további három játékos is megfertőződött a koronavírussal a Telekom Veszprém kézilabdacsapatából. Blaz Blagotinsek és Kentin Mahé mellett Kiss Ramóna férje, Lékai Máté is elkapta a vírust.

Lékai Máté és Kiss Ramóna

Lékai Máté és Kiss Ramóna

A klub honlapjának beszámolója szerint a hétfői vizsgálatok után csütörtökön és szombaton is PCR-teszten kellett megjelenniük a karanténban levő játékosoknak és stábtagoknak. A magyar, a szlovén és a francia válogatott kézilabdázó csütörtöki eredménye pozitív lett, ám mindhárman jól vannak, enyhe tüneteik egy-két nap után elmúltak, és jövő péntekig az otthonukban lesznek karanténban. A szombati teszteknél már egyetlen játékos eredménye sem volt pozitív.

A két negatív teszttel rendelkező játékosok vasárnaptól (mától) kikerülnek a karanténból, így újrakezdhetik az edzéseket. Ez azt jelenti, hogy jelenleg 15 játékos áll a stáb rendelkezésére.
    
A vezetőség és az edzők közös döntése alapján a csapat szeretne pályára lépni szerdán a német THW Kiel otthonában esedékes Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen. Ehhez hétfőn az utazó delegáció tagjainak újra negatív PCR-tesztet kell produkálniuk.

Aktuális koronavírus-infók:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top