nlc.hu
Sztárok

Csonka András koronavírusos

Csonka András is elkapta a koronavírust – így érzi magát a színész

Sok más magyar híresség mellett Csonka András is elkapta a koronavírust. A színész hétvégén számol be részletesebben az állapotáról.

Pozitív lett Csonka András koronavírustesztje. A színésznek szerencsére enyhék a tünetei, így ezúttal nem került kórházba. Csonka András a Facebook-oldalán számolt be bővebben arról, hogy elkezdődött számára az igazi Csonkarantén. 

„Engem is utolért a fránya koronavírus, pozitív lett a tesztem. Sajnos, két előadás a héten ezért elmarad vidéken, jövő héten pedig beugrás lesz majd helyettem. Ne aggódjatok, a közérzetem nem rossz, a tüneteim elviselhetőek” – írta a színész, aki egyébként az egyik legismertebb hipochonder az országban.

Na, Drágáim most van csak az igazi CSONKARANTÉN😂 Engem is utolért a fránya koronavírus, pozitív lett a tesztem. Sajnos...

Közzétette: Csonka András hivatalos oldala – 2020. szeptember 24., csütörtök

A színész rajongóinak azt ígérte, hogy hétvégén videóban jelentkezik, amiben részletesen beszámol az állapotáról.

Csonka András nem az első magyar híresség, aki a vírus második hullámában megfertőződött. Király Lindáról, Nagy Alexandráról, Liptai Claudiáról és Pataky Attiláról is nemrég derült ki, hogy épp betegek, vagy már átestek a fertőzésen.

Olvass még Csonka Andrásról az nlc.hu-n:

Csonka András (Fotó: Instagram)

Csonka András (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top