TV-sztárok

Csonka András kórházba került: „Ismertek, hogy nem bírok a tünetekkel létezni”

Csonka András a kórházból posztolt, de mindenkit megnyugtatott.

Csonka András az egyik legismertebb hipochonder az országban, de ezt büszkén vállalja. A színész a legkisebb tüneteknél is orvoshoz fordul, fél a betegségtől, így ez a koronavírusos időszak most még jobban betesz neki. Mégsem ezért került kórházba – mint kiderült, fájt a füle, ezért ment el kivizsgálásra, aminek eredményeképpen öt napot kell a klinikán töltenie.

,,Drágáim! Ne ijedjetek meg túlzottan, most 5 napig kórházban leszek egy infúzió- és gyógyszerkúrán és vizsgálatokon. Tegnap reggel váratlanul erősen bedugult a bal fülem, ismertek, hogy nem bírok a tünetekkel létezni, ezért ma már a gégész barátomnál voltam. Csináltak egy hallásvizsgálatot, aminek eredményeképpen megkezdik ezt a kezelést. Azért írom ezt ki, mert ha kiderül, nem szeretném ha bárki összekombinálná a manapság oly „népszerű” koronavírussal. Drukkoljatok, hogy minden rendben legyen! Ölelem az egész instabrancsot!” – írja a közösségi oldalán Csonka András.

Olvass még Csonka Andrásról az nlc-n:

Csonka András (Fotó: Instagram)

Csonka András (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top