Sztárok

Súlyos fülproblémájáról vallott Csonka András, Völgyesi Gabi segítette a gyógyulását

A színész nemrég olyan súlyos fülproblémával küzdött, amely miatt kórházba került. Az infúziós kezelés azonban nem hozta meg a várt eredményt. Most Völgyesi Gabinak köszönhetően lépett a gyógyulás útjára.

Néhány héttel ezelőtt járta meg a kórházat Csonka András, akinek fülproblémája annyira elhatalmasodott, hogy azonnali beavatkozásra volt szükség. „Egy ideje már be volt dugulva a fülem, nem is akart helyre jönni. Így elmentem egy hallásvizsgálatra, ahol kiderült, hogy akut halláscsökkenésről van szó, amit a belső fül problémája okoz. Van, aki szédül, van, akinek zúg a füle, akár évekig is. Sajnos ez egy nagyon érzékeny terület, még a pontos okot sem tudják, hogy mi váltja ki mindezt. Kaptam egy infúziós kúrát, ami akkor nem nagyon működött nálam” – mondta a Sláger FM-en a színész, aki Völgyesi Gabi tippjét követve kezdett el a gyógyulás útjára lépni.

„Olvastam Völgyesi Gabi történetét, akinek nagyon sokáig hasonló problémája volt, igaz neki zúgott a füle. Rajta az akupunktúrás kezelés segített, én is ezért mentem el egy doktorhoz. Most már a nyolcadik kezelésen vagyok túl és úgy tűnik, hogy bár nem tökéletes, de már nincs olyan erős füldugulásom, mint korábban volt” – árulta el Csonka András, aki a karanténban intenzíven tartja a kapcsolatot a külvilággal.

„Nagyon sok üzenetet váltok.  A családommal a Budapest-Szeged-London tengelyen tartjuk a kapcsolatot. Ahogy korábban is, most is készítek „hülye” videókat amelyekben, extrém és abszurd figurákat hozok. Úgy fogom ezt fel, mintha kapnék egy szerepet, amit el kell játszanom. Másrészt elindítottam a ’Csonka család’ című sorozatot, amiben ismert dalszövegeket dramatizálok. Esténként pedig live videoval jelentkezem, amikor is verset, prózát mondok vagy épp egy-egy vendéget kapcsolok be online. Bodrogi Gyulától Peller Mariannig sokan megfordultak már a vendégeim között” – mondta a műsorvezetőnek, Kalmár Tibornak Csonka András.

Olvass még Csonka Andrásról az nlc.-n:

Csonka András

Csonka András (Fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top