nlc.hu
TV-sztárok

Lékai-Kiss Ramóna véleménye

Lékai-Kiss Ramóna a házasságáról: „Bízom benne, hogy leéljük egymással az életünket”

A műsorvezető szerint túl sok a válás mostanában, ami szomorú.

Korábban a Story magazinban megjelent egy interjú Fluor Tomival, melyben azt mondta: „Inkább vagyok még csajozós, mint hogy egy válás és három gyerek legyen mögöttem” – nyilatkozta az énekes arra reflektálva, hogy szereti az agglegényéletet. A Blikk egyik műsorában Lékai-Kiss Ramóna reagált erre a kijelentésre, a mondandójában pedig saját házassága mellett arról is beszélt, hogy nem mondott volna le a gyermekáldásról. 

Lékai-Kiss Ramóna

Lékai-Kiss Ramóna (Fotó: Trenka Attila)

„Inkább azt mondom, hogy nem vele nem értek egyet, hanem én a saját életemben nem így gondolkozom. Inkább úgy vagyok vele, hogy átengedem magam annak a szerelemnek, és bízom benne, hogy leéljük egymással az életünket Mátéval. De bármikor előfordulhat, hogy ez mégsem így fog történni, mégis nagyon boldog vagyok, hogy a Noé megszületett, és ezért hálát adok. Én inkább belemegyek egy házasságba, szülök egy gyereket és válok el, minthogy ne legyen gyerekem” – fogalmazott többek között a színész-műsorvezető, aki idén is feltűnik a Dancing with the Stars című műsorban. És Ramóna hol látja magukat húsz év múlva? Erről korábban a Glamour magazinnak vallott

„Nekem is ez a kép villant be először. Szigliget a szívünk csücske, innen indult a történetünk. Valahogy úgy képzelem, ahogy most látjuk a szüleinket. Akkor is szerelmesen nézünk majd egymásra, miközben együtt ücsörgünk a nyaralónkban, balatoni bort iszunk, kártyázunk, és várjuk, hogy végre megérkezzenek a gyerekeink. (…) Hiszek az örök szerelemben, szerintem húsz év múlva is képes leszek féltékenységi jelenetet rendezni.”

Lékai és Kiss 2017-ben ismerkedett meg, 2019-ben pedig össze is kötötték az életüket. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top