Szívszorító posztban árulta el a Girls Aloud énekesnője, hogy daganatos – Sarah Hardingnál több áttétet diagnosztizáltak

nlc | 2020. Augusztus 26.
Sarah Harding hónapok óta nem posztolt, most egy szívszorító bejegyzésben árulta el, miért nem volt aktív.

A Girls Aloud egy brit lánycsapat, amely még 2002-ben alakult – a legismertebb énekesnő Cheryl Cole, aki azóta is aktív, a többi tagról azonban keveset hallani az utóbbi időben. Sarah Harding mindig is nagyon aktív volt a közösségi oldalán, ám május óta nem posztolt – erre felfigyeltek a rajongók, de egészen eddig nem lehetett tudni, hogy mi áll a háttérben. Az énekesnő egy friss posztban elárulta, hogy mellrákkal diagnosztizálták, majd több áttétet is találtak a testében.

,,Sziasztok! Remélem mindenki biztonságban van ebben a bizonytalan időszakban. Régóta nem posztoltam, köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, nagyon sokat jelent. Úgy érzem, most jött el az ideje, hogy megosszam veletek, mi is történik velem. Nem könnyű ezt elmondani, még leírni is hihetetlen, de ez van. Mellrákkal diagnosztizáltak korábban, majd pár héttel ezelőtt lesújtó híreket kaptam: áttétek vannak a testemben. Éppen kemoterápiát kapok, és olyan keményen harcolok, ahogy csak bírok.

Megértem, hogy sokkoló lehet ezt a közösségi médián olvasni, de az utóbbi hetekben többet írtak arról, hogy láttak a kórházban, szóval úgy gondoltam, jobb, ha tőlem tudjátok. A nagyszerű anyukám, a családom, és a közeli barátaim segítenek át a nehéz időszakon, és szeretném megköszönni a kórház csodálatos orvosainak és ápolóinak, hogy továbbra is hősként viselkednek.

Minden erőmmel próbálok pozitív maradni, és ezután értesítelek majd titeket, hogy mi történik. Addig is, remélem megértitek, hogy privát térre van szükségem ebben a nehéz időszakban” – írja a közösségi oldalán Sarah Harding.

Sarah Harding (Fotó: Gettyimages)

Hírességek, akiket rákkal diagnosztizáltak:

Exit mobile version