Sztárok

Sokkoló hírt jelentett be a Beverly Hills 90210 sztárja, Shannen Doherty

A színésznő megtörten beszélt a megmásíthatatlannak tűnő helyzetről.

 

A 48. éves Shannen Dohertyt nálunk a legtöbben a kilencvenes években futó Beverly Hills 90210 című sorozatból ismerhetik. A színésznő most a Good Morning America című reggeli műsorban árulta el, hogy 2015-ben diagnosztizált mellrákja újra visszatért, gyógyulásra pedig gyakorlatilag nem látnak esélyt – írja a Blikk.

„Pár napon belül úgyis kiderülne, negyedik stádiumos vagyok, visszajött a rákom” – mondta Doherty a műsorban. A negyedik stádium azt jelenti, hogy a daganat már áttéteket képzett, így gyógyítására kevés az esély. 

A színésznő elárulta, hogy a hír miatt hangulatingadozásai vannak, sokszor kérdezi magától, hogy miért pont vele történik meg ez, ugyanakkor tisztában van vele, hogy senki sem érdemli meg, hogy ilyen betegségben szenvedjen. 

Shannen Dohertynél 2015-ben diagnosztizáltak mellrákot (Fotó: Getty Images)

2015-ben rendszeresen hírt adott a daganatról, azzal a céllal, hogy minél több embert juttasson információhoz a betegséggel kapcsolatban, most azonban inkább a munkával foglalkozott. A Beverly Hills 90210 nyomán született egy reboot-változat BH90210 címen, Doherty pedig ezzel szeretett volna tisztelegni a tavaly tavasszal elhunyt kollégája és szereplőtársa, Luke Perry előtt. 

„Most leginkább arra vágyom, hogy hassak a világra. Hogy valami olyasmiért emlékezzenek rám, ami nagyobb nálam” – mondta Shannen Doherty. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top