nlc.hu
Sztárok

Az agyában találtak áttéteket a rákos Shannen Doherty-nél

Shannen Doherty rákja átterjedt az agyára

A Bűbájos boszorkák sztárja évek óta hősiesen harcol a mellrák ellen. Most az agyában is találtak áttéteket.

Shannen Doherty szívszorító és rémisztő új hírekkel szolgált az egészségi állapotát illetően. A 90210 és a Bűbájos boszorkák egykori sztárja négyes stádiumú mellrákkal küzd hosszú évek óta, a hősies harcáról pedig időről időre tudósít a közösségi médiában. A legújabb posztjában azt mutatta meg, milyen élmény a sugárterápia. „A félelmem nyilvánvaló. Hihetetlenül klausztrofóbiás vagyok, és annyi minden zajlott épp az életemben” – írta a január 12-én készült, most megosztott videója mellé.

Shannen Doherty

Fotó: Tibrina Hobson/WireImages

A sugárzásra azért is volt szükség, mert a CT kimutatta, hogy a színésznő rákja terjedni kezdett: az agyában találtak áttéteket. „Szerencsés vagyok, hogy olyan orvosaim vannak, mint Dr. Amin Mirahdi és a fantasztikus laboránsok. De az a rettegés… nyugtalanság… az egész időzítése. A rák így is kinézhet” – fejezte be a posztot. A felvételen az is látszik, hogy Shannen egy maszkban várja a terápiát, ennek hátteréről, illetve arról, hogyan illesztették az arcára a megfelelő maszkot, egy korábbi posztjában számolt be.

A színésznőt 2015 márciusában diagnosztizálták először mellrákkal. Hosszú időn át küzdött, de végül úgy tűnt, elindult a gyógyulás útján. Aztán 2020-ban kiderült, hogy ez csupán átmeneti időszak volt: Dohertynél sajnos négyes stádiumú mellrákot találtak. A betegséggel azóta is keményen küzd. „Remélem, hogy bátoríthatom arra az embereket, hogy rendszeresen járjanak szűrővizsgálatra, mammográfiára. Hogy átlépjenek a félelmen, és szembenézzenek bármivel, ami előttük áll” – írta egy évvel az új diagnózisa után.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top