nlc.hu
Egészség

Shannen Doherty

Nincs jó állapotban a mellrákkal küzdő Shannen Doherty, de még nem készült fel a búcsúzásra

A negyedik stádiumban lévő színésznő gyakran posztol szívszorító fotókat az Instagramján.

A 48. éves Shannen Dohertyt nálunk a legtöbben a kilencvenes években futó Beverly Hills 90210 című sorozatból ismerhetik. A színésznő idén februárban a Good Morning America című reggeli műsorban árulta el, hogy 2015-ben diagnosztizált mellrákja újra visszatért, gyógyulásra pedig gyakorlatilag nem látnak esélyt. „Pár napon belül úgyis kiderülne, negyedik stádiumos vagyok, visszajött a rákom”mondta akkor Doherty a műsorban. A sztár, akinek a rák már a gerincére is átterjedt, gyakran posztol szívszorító fotókat a kezeléséről, hogy felhívja a figyelmet a betegségre – vette észre a hirado.hu.

Shannen Doherty nincs túl jó állapotban

Shannen Doherty (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

„Amikor valaki azt hallja, hogy negyedik stádium, rögtön a temetést intézné. Én erre még nem állok készen, még számos dolgot meg kell élnem” – mesélte Shannen, aki azt is bevallotta, gyakran gondol arra, „mi lesz, ha”…

Búcsúlevelet még nem írtam, de tudom, hogy egyszer ennek is eljön az ideje. Vannak dolgok, amiket el kell mondanom az édesanyámnak és azt akarom, hogy a férjem tudja, mennyit jelent nekem. Azt hittem ezekre még lesz legalább 10-15 évem, de lehet, hogy mégsem.”

Betegsége ellenére Doherty rákellenes aktivistaként tevékenykedik, de a filmipart sem hagyta el.

Mi a helyzet a Beverly Hills sztárjaival?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top