Sztárok

Felújítják a Beverly Hills 90210 sorozatot

Felújítják a nagy sikerű Beverly Hills 90210 tévésorozatot, a szériában több régi szereplő, köztük a Brendát alakító Shannen Doherty is visszatér.

A BH90210 című új feldolgozásban Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green és Tori Spelling is szerepet kapott. Az eredeti szereplők közül hiányozni fog a márciusban, 52 évesen agyvérzésben elhunyt Luke Perry – írta a BBC News. A sorozatot gyártó Fox szerint

a produkció a szereplők való életéből és kapcsolataiból merít,

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Yes it’s official. The real question is…. will we still be rocking those outfits. #bh90210

ShannenDoherty (@theshando) által megosztott bejegyzés, Ápr 26., 2019, időpont: 2:57 (PDT időzóna szerint)

 

de lesz benne némi „tiszteletlenség” is a régi történettel szemben. Az eredeti amerikai sorozat 1990 őszétől 2000 májusáig futott a képernyőn. Aaron Spelling produkciója olyan tinédzserekről szólt, akik egy

Beverly Hills-i gimnáziumba, majd a Kaliforniai Egyetemre jártak.

A sorozat első évadaiban a két főszereplő egy ikerpár, Brandon (Jason Priestley) és Brenda (Shannen Doherty) volt. Shannen Dohertynél 2015-ben diagnosztizáltak mellrákot, emiatt kemoterápiát és sugárkezelést is kapott. Februárban egy egészségügyi portálnak nyilatkozva elmondta, hogy már rendbe jött, de tisztában van vele, hogy vigyáznia kell magára: „Még nincs vége. Minden öt egészségesen eltöltött év egy újabb mérföldkő lesz” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top