Magyarország kúl

Beverly Hills 90210: tinibálványok luxus élete

A Beverly Hills 90210 első része 28 éve debütált, és szegezte képernyők elé fiatalok millióit. A 10 éven át futó sorozat a Beverly Hills-i gimnázium, majd egyetem diákjainak életébe adott bepillantást: a fiatalok szerelmi ügyei, problémái, csalódásai, a felnőtté válás kérdései ugyanúgy foglalkoztattak minket is, még akkor is, ha nem luxusautókkal jártunk iskolába.

A Beverly Hills 90210 -ben mindenki megtalálhatta a számára szimpatikus, vagy éppen idealizált karaktert, akivel azonosulhatott, vagy akire hasonlítani szeretett volna. Titkon a legtöbben pontosan arra a luxus életre vágytunk, amit a katódsugaras tévén láttunk.

Luxus tinik a Beverly Hillsről. Forrás: Pinterest

A szereplők, mint például Jason Priestley, Shannen Doherty, Brian Austin Green, Tori Spelling a sorozatnak köszönhetően tiniideálokká váltak, és megalapozták későbbi karrierjüket.  Érdekesség, hogy még Hilary Swank is feltűnt 16 epizód erejéig a sorozatban. Te emlékszel rá?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top