Egészség

Egy néző szúrta ki a népszerű műsorvezető rákját

Miután kiszúrt valami nagyon oda nem illőt kedvenc műsorvezetője nyakán, a hűséges néző rögtön szólt is Deborah-nak. És milyen jól tette!
deborah daganat műsor néző

Az Inside Edition 60 éves műsorvezetője, Deborah Norville azt mondja, hűséges nézője évekkel ezelőtt figyelmeztette őt a furcsa csomóra a nyakán. „Nekem egészen addig, bevallom, fel se tűnt a csomó. Csak miután az eredetileg ápolónő végzettségű nézőm figyelmeztetett rá, vettem rá magam, hogy megnézessem egy orvossal is” – mesélte a napokban közzétett videójában a műsorvezető, majd hozzátette, az orvosa akkor megnyugtatta, ártalmatlan nyirokcsomóról van szó, ami miatt nem kell aggódnia.

Nem aggódtam, de ezzel együtt is rendszeresen jártam szűrővizsgálatokra, mert úgy voltam vele, hogy az ördög nem alszik. És most kiderült, hogy jól döntöttem. A közelmúltban ugyanis kiderült, hogy a csomó belső szerkezete megváltozott: a belsejében egy jól izolált rosszindulatú daganat alakult ki, amit az orvosom műtéti úton fog eltávolítani” – magyarázta Deborah, aki hálás azért, hogy egy olyan korban él, mikor az emberek azonnal szóvá is teszik, ha észrevesznek valamit zavarót.

Televíziós műsorvezetőként ez néha nem feltétlenül kellemes: a nézők kritizálják a frizuránkat, a sminkünket, sokszor még a ruhát is, amit viselünk. Nekem viszont talán az életemet mentette meg az a nézőm, aki felhívta a figyelmemet erre a csomóra.” Deborah a videóban, amelyben egy időre elköszön a nézőitől, elárulta azt is, orvosa bizakodó a gyógyulását illetően, valamint hogy a műtét után se kemoterápiára, se sugárterápiára nem lesz majd szüksége.

Az Amerikai Ráktársaság adatai szerint az országban évente több mint 52 ezer embert diagnosztizálnak nyirokrendszeri daganattal. Érdekes adat, hogy az ilyen típusú daganatok valószínűsége háromszor akkora a nőknél, mint a férfiaknál – írja a Today.com.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top