Kigyúrt teste miatt durva beszólásokat kap a 22 éves Szandi, eredményeit kevesen méltatják

nlc | 2020. Augusztus 26.
Elképesztően durva és bántó megjegyzéseket kap Szandi, aki 22 évesen már világ- és Európa-bajnok, és két világcsúccsal az egyik legsikeresebb erőemelőnk. Néhányan féltik a lányt, mások most megszólaltak a védelmében.

Egy barnamedvét is elbírna Soós Alexandra, aki díjugratóból lett testépítő, aztán erőemelő-világbajnok. A százhatvanegy centi magas nő kétszáznegyven kilót képes mozgatni és abszolút elégedett nyolcvannégy kilós testsúlyával. Erről augusztus elején mesélt Szandi a Fókusznak, ami pedig ezután következett, arra senki sem számított.

Soós Alexandra világbajnok rengeteg bántó megjegyzést kapott a külseje miatt

Ez csak néhány a több ezer hozzászólásból, amelyekkel Szandi megjelenését illették, az nlc hozzászólói között is akadt, aki nem hitte el, hogy valóban női bajnokról van szó. A szörnyülködéseknek se vége, se hossza, a legtöbben el is feledkeznek a 22 éves lány teljesítményéről, hogy a világbajnoki címével Magyarország hírnevét öregbítette. Ha mégis megemlítik, abban egyetértés van, hogy ilyen áron ez nem érte meg, sőt, akadnak, akik aggódnak Szanidért. 

“Mindenki, aki hallgat, szó szerint asszisztál ennek a lánynak a prognosztizálható tragédiájához, mert ennyi kemikália nem csak átalakít, kopaszít, szőrösít, pusztít és rombol – de öl is” – olvasható az egyik, sportolásra buzdító Facebook-csoport oldalán. 

szandi eroemelo vilagbajnok teste elotte

Soós Alexandra díjugrató korában, négy évvel ezelőtt

szandi vilagbajnok eroemelo teste

Soós Alexandra erőemelőként elképesztő sikereket ér el, ami tiszteletreméltó

szandi eroemelo vilagbajnok teste

Soós Alexandra rengeteg edzéssel jutott el idáig

A Fókusz újabb riportjában testépítők szólalnak meg, és bár megkeresték Szandit is, ő maga nem kívánt válaszolni azokra a kérdésekre, hogyan és miért gyúrta így ki magát. 

Mások is kaptak megjegyzést az alkatuk miatt: 

Exit mobile version