Életmód

Edzős videóval teszi helyre a testalkatán gúnyolódókat Lizzo

Nem azért edz, hogy másoknak tetsszen, hanem azért, hogy magának. Nem mintha most ne lenne gyönyörű és erős - mondja.

Lizzo, a (mellesleg plus size alkatú) énekesnő új TikTok-videóval jelentkezett, amelyben megmutatja, hogyan edz nap mint nap. Ismerve őt, természetes, hogy ez nem a celebek körében szokásos influenszerkedés és tökéletesélet-villantás: az egész arról szól, hogy narrálja az edzését, mégpedig úgy, hogy közben keményen helyretesz mindenkit, aki gúnyolódni, body shamingelni merészel rajta, vagy úgy általában azzal foglalkozik, hogy hogy néz ki, ahelyett, hogy magába tekintene. “Nem azért edzek, hogy elérjem a szerintetek tökéletes alakot, hanem azért, hogy elérjem a szerintem tökéletest. És hogy az milyen? Kurvára semmi közötök hozzá” – mondja egy ponton Lizzo, majd hasonló stílusban folytatja.

@lizzo

if you’re not a fat shamer… keep scrolling… ok now that all the fat shamers are here 🧚🏾‍♀️✨

♬ Buttercup – Jack Stauber

Szerinte ő így gyönyörű és erős, ahogy van, az egészség pedig nem csak abban nyilvánulhat meg, hogy ki hogy néz ki. Akik pedig rajta élcelődnek, jobb lenne, ha inkább a saját testükkel foglalkoznának.

Kiemelt kép: Aaron J. Thornton/Getty Images for BET

Minden, ami Lizzo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top