Trend

Köldökdekoltázs, állólámpa és trumpisták a vörös szőnyegen – a Grammy-gála leg-leg-leg ruhái

Többen is próbálták megidézni Jennifer Lopez ikonikus szettjét a 20 évvel ezelőtti Grammy-gáláról, de akadt olyan híresség, aki állólámpának öltözött, sőt olyan is, aki az utolsó pillanatban, egy pláza butikjában vett magának estélyit a díjátadóra. Ruhamustra.

Első bál

Grammy 2020

Lizzo (Fotó: Steve Granitz / WireImage)

Az idei Grammyn a legtöbb – összesen nyolc – jelölést kapott és végül két díjat nyert Lizzo Versace szettjében az elsőbálozó stílus keveredett a klasszikus hollywoodi glamúrral, miközben Briney Spears outfitjére is hajazott a 20 évvel ezelőtti gáláról. 

Ami egyszer bevált…

Grammy 2020

Heidi Klum (Fotó: Amy Sussman / Getty Images)

A köldökig dekoltált, köntösszerű ruha egyszer már stabilan bevált a Grammy-gála vörös szőnyegén: szintén éppen 20 éve annak, amikor Jennifer Lopez az ikonikus, zöld Versace estélyit viselte. Heidi Klum ezt a szettet igyekezett megidézni, pucérruhás verzióban.

Grammy 2020

Priyanka Chopra és Nick Jonas (Fotó: Amy Sussman / Getty Images)

Nem ő volt azonban az egyetlen, ugyanis Priyanka Chopra is elég egyértelműen megpróbálkozott ugyanezzel.

Grammy 2020

Chrissy Teigen (Fotó: Frazer Harrison / Getty Images for The Recording Academy)

Chrissy Teigen ruhájában ugyan nem volt semmi köntösszerű, viszont a köldökig érő dekoltázs itt is stimmelt, valamint társult hozzá még a 2019-20-as díjátadó szezon kötelező eleme, a combvillantás is. Az összkép azonban mégsem a csupasz testfelületektől lett túl sok, hanem a gigafodros, peplumos, csupa katyvasz felsőrésztől.

Környezettudatos Chanel

Grammy 2020

Maggie Rogers (Fotó: Amy Sussman / Getty Images)

Maggie Rogers énekesnő-dalszerző a környezettudatosság jegyében öltözött fel: egy 2013-as, vintage Chanel ruhát választott, táska helyett pedig egy újratölthető kulacsot lóbált.

Valami a plázából

Grammy 2020

Lana Del Rey (Fotó: Amy Sussman / Getty Images)

Lana Del Rey nem aggódta túl az idei szettjét: nem valamelyik nagy divatháztól rendelte, hanem az utolsó pillanatban, egy pláza butikjában vette meg ezt a Gatsby-korszakot idéző estélyit. A luxusmárka hiánya egyébként nem is lett volna gond, a ruha felsőrészének semmitmondó szabása már annál inkább. 

Lakber-szekció

Grammy 2020

Gwen Stefani (Fotó: Steve Granitz / WireImage)

Hogy mi történt az 50 éves Gwen Stefani arcával, azt most ne találgassuk, viszont azt el kell ismerni, hogy ha már úgy döntött, hogy rokokó vázának öltözik az idei Grammyre, legalább jól csinálta.

Grammy 2020

Billy Porter (Fotó: Steve Granitz / WireImage)

Billy Porter a férfiszoknya elkötelezett híveként rendszerint estélyiben vagy minimum szoknyaszerű uszállyal jelenik meg a gálákon, ezúttal azonban valahol egy torreádor és egy kristály állólámpa közé lőtte be az outfitjét.

Csak drámaian!

Grammy 2020

Ariana Grande (Steve Granitz / WireImage)

Giambattista Valli gigatüllruhái nélkül jóformán már nem múlhat el nagyobb horderejű vörös szőnyeges esemény. Ezúttal Ariana Grande vonult be egy ilyenben a gálára…

Grammy 2020

Ariana Grande (Fotó: Kevin Mazur / Getty Images for The Recording Academy)

Hogy aztán hamarosan átöltözzön egy másik, színében és stílusában is nagyon hasonló szettbe. De minek?!

Grammy 2020

FKA Twigs (Fotó: Amy Sussman / Getty Images)

FKA Twigst mintha egyenesen egy Velázquez-festményről szöktették volna ebben a barokk ihletésű öltözékben, mely simán megállta volna a helyét akár a MET-gálán is. Sőt, igazából oda passzolt volna igazán. 

Grammy 2020

Jameela Jamil (Fotó: Steve Granitz / WireImage)

A metálkék lapocskák, a megszakított szoknya és a szabás ebben a sorrendben tették zseniálissá Jameela Jamil futurisztikus estélyijét. A színésznő a Twitteren árulta el, hogy a Georges Chakra aktuális couture kollekciójából való luxusruha alatt egy 52 dolláros (nagyjából 15 ezer forintos) ASOS csizmát viselt. 

Trumpisták

Grammy 2020

Joy Villa (Fotó: Amy Sussman / Getty Images)

Joy Villa énekes-dalszerző ezúttal is, mint általában, eleven reklámtáblának öltözve kampányolt Donald Trump oldalán. És nem ő volt az egyetlen…

Grammy 2020

Ricky Rebel (Fotó: Steve Granitz / WireImage)

Ricky Rebel popénekes ugyanis valamiféle erőltetett Lady Gaga-imitátorként, a farpofáira írt „Impeach this” felirattal állt – pontosabban pucsított – ki az impeachment eljárás alá vont narancssárga férfi mellett. Madarat tolláról, politikust híveiről. 

Billie Eilish

Grammy 2020

Billie Eilish (Fotó: Jon Kopaloff / FilmMagic)

A 18 éves Billie Eilish elnyammogta reggelire a zeneipart, nyert négy Grammyt, és most már az is biztos, hogy a takonyzöldet is újra divatba hozza.

És akiknek simán csak nem jött most össze…

Grammy 2020

Alessandra Ambrosio (Fotó: Frazer Harrison / Getty Images for The Recording Academy)

Alessandra Ambrosio bemutatta, milyen az, amikor szupermodell vagy, gyakorlatilag tökéletes alakod van, és az egészet elcseszerinted egy ilyen öltözékszerű valamivel.

Grammy 2020

Tove Lo (Fotó: Steve Granitz / WireImage)

A gála legirtózatosabb outfitjét azonban Tove Lo svéd énekesnő prezentálta. A szett minden elemében pusztító: a kosztüm színe, szabása, a túl rövid nadrág, de még a gombok is, legfőképp pedig maga a melltartó-kilógatás indokolatlan ötlete. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top