Életmód

Leoltotta a bodyshamingelő nézőket a népszerű tévés meteorológus

Kelsey McEwen a Twitteren vágott vissza azoknak, akik a testalkata miatt kritizálják. „Semmi közöd a testemhez” – írta.

Keményen visszavágott egy kanadai meteorológus azoknak, akik a testalkata miatt kritizálták a közösségi médiában. Kelsey McEwen, a Your Morning című reggeli műsor munkatársa a Twitteren osztotta ki azokat, akik napi rendszerességgel zaklatják őt amiatt, mert „túl kövérnek” találják.

Fotó: Facebook

„Volt olyan nő, aki azt kérdezte, terhes vagyok-e, és olyan is, aki szerint pocakos vagyok – írta a bejegyzésében. – (…) Két dolgot szeretnék tisztázni: 1. Semmi közötök a testemhez. 2. Semmi közötök a testemhez.”

Kelsey szerint azoknak, akiket zavar, hogy valaki másnak milyen az alakja, inkább a saját problémáikkal kellene foglalkozniuk. „Ez rólad szól, a te problémáidról, jobban tennéd, ha megtartanád a véleményed magadnak” – kelt ki a tévés.

A meteorológus leszögezte: a teste az övé, és csak az övé. „Néha szeretem [a testemet], néha nem. De az biztos, hogy az enyém. NEM a tiéd” – hangsúlyozta.

Kelsey „kifakadása” a rajongóira is nagy hatást gyakorolt. A meteorológusnak több mint 11 ezer követője van a Twitteren, és közülük sokan őszintén felháborodtak bodyshamingelő társaik viselkedése miatt. „Ha legközelebb úgy érzed, kritizálni akarsz valakit a külseje miatt – legyen az egy tévés személyiség vagy valaki a szomszédból –, ne tedd. Állítsd le magad. Töröld a hozzászólásodat. Inkább ne kövesd őket, ha nem akarod látni, hogy néznek ki” – írta egyikük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top