Nyári Dia megműttette a melleit, de tartott az emberek véleményétől

V.B.T. | 2021. Április 23.
Nyári Dia tartott az emberek elítélő véleményétől, azért, amiért megműttette melleit.

Nyári Dia elsősorban az inzulinrezisztencia miatt döntött úgy, hogy életmódot vált: teljesen átalakította az étrendjét, és ma már szinte mindennap fut. Ennek eredményeképpen rengeteget fogyott, az L-es méret helyett ma már leginkább S-es ruhákat hord. Azt vallja, hogy minden szinten elfogadja magát, ám volt valami, amin változtatni akart, méghozzá a melle. Nemrégiben a közösségi oldalán mesélt róla, hogy kés alá feküdt, most pedig az Ébredj velünk! című műsorban beszélt a tapasztalatairól. 

A Barátok közt korábbi szereplője elárulta, nagyon tartott attól, hogy mit szólnak majd a követői, ám mégis úgy döntött, hogy megosztja az oldalán. „Rengeteg nő írt nekem, hogy nem merik megcsinálni, mert nem tudja, mit fognak szólni a környezetében. (…) Van bennem egy sztereotípia az olyan lányokkal szemben, akiknek alig mozog az arcuk. Én szeretem, hogy természetes vagyok, még műkörmöm sem szokott lenni, sportolok, a természetben járok. Valahogy nem akartam azt, hogy akkor implantátum, és beállok a tükör elé, és eszembe jut, hogy ez már nem miattam szép” – árulta el Nyári Dia a Life TV reggeli műsorában. 

A színésznő azt is elárulta, hogy leginkább azért félt megosztani a műtétet, mert egész életében a természetességet, az elfogadást hirdette. De neki is eszébe jutott, hogy mi az a határ, amíg elfogadjuk magunkat. Elmondta, hogy amikor túlsúlyos volt, akkor is nagyon szerette magát, de ezen az egészsége miatt kellett változtatnia.

Nyári Dia (Fotó: Life TV)

Sztárok és a fogyókúra: 

Exit mobile version