Sztárok

Nyári Dia 17 kilót dobott le, így néz ki most

Nyári Dia rettentő sokat változott, elárulta, hogy csinálta!

Nyári Dia közösségi oldalán mesélt nagy fogyásáról, betegségéről, életmódváltásáról. A Barátok közt egykori színésznője jelenleg 60 kiló, rendszeresen fut, teniszezik,  erősítő edzéseket végez, és az étrendjét is megreformálta. Mint írja, a cél 12 kiló volt, de azóta már több is lement. A képek pedig önmagukért ebszélnek:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Testem•Lelkem•Inzulinrezisztenciám Annyian, de annyian kérdeztétek, hogy megígértem, inkább írok egy posztot, mert ez egy hosszú sztori, és ezzel előre jelzném is, akit nem érdekel gyorsan görgessen tovább.🤓 A Barátok közt nézői előtt nőttem fel, aki követte a sorozatot láthatta, soha nem én voltam a Mátyás király tér legvékonyabb lánykája, még tizenévesen sem. A sport mindig fontos volt számomra, és igyekeztem odafigyelni a helyes táplálkozásra is, már amennyire a élethelyzetem éppen engedte. Nem is különösebben zavart hogy én vagyok a teltebb csaj, a fiatal kollégáim Dijonszénak hívtak, talán még bóknak is vettem...egy Havazin adást forgattam 2015-ben Olaszországban Dr. Tóth Tamással, ő már akkor mondta nekem, “Dia lehet hogy valami egészségügyi gebasz van nálad, ha semmilyen áron nem tudsz fogyni.” Úgy voltam vele, hogy elfogadtam már, hogy ilyen vagyok, szerettem magam, és fontosnak is tartottam/tartom, hogy mindenki fogadja el magát, és abból hozza ki a maximumot...ám akkor még nem tudtam, hogy nekem korántsem az a maximum. Egy alapos kivizsgálásra lenne szükségem, meg egy jó szakemberre. A szakember alatt itt most orvost értek. Kiváló edzőkkel dolgoztam együtt, volt is pillanatnyi eredmény, de amint nem volt aszkéta életmód, a kilók mindig visszacsúsztak. 2018, megszületik Zétény, kb 90 kiló vagyok, pontos számokat csak a védőnő tud én ekkor már rá sem merek nézni a mérlegre, a ruháim L-esek, soha nem hordtam még 40-42es cuccokat...ez a nap is eljött, mindegy elfogadom. Gondoltam én, mikor összefutunk Tamással, aki azt mondja “Te Dia, menj el egy alapos vérvételre, pajzsmirigy stb, ha ott minden oké, akkor pedig egy 5 PONTOS vércukor mérésre (megiszol egy pohár cukros vizet majd 2órán keresztül fél óránként vért vesznek tőled) és hozd el nekem az eredményeidet. A diagnózis: INZULINREZISZTENS vagyok. Megnéztük a testösszetételemet, a testzsír százalékom magas volt, bőven a normál tartomány felett, az izom pedig túl alacsony. Itt voltam 77kg, 2019 május. A cél -12kg zsír és az izomtömeg növelése. Elkezdtem lightosan futni, (4,5km)heti 2-3x. Folytatás kommentben....

N y á r i D i á n a (@nyaridia) által megosztott bejegyzés,

„A futásaim hosszát hónapról hónapra növeltem 0,5 majd 1-1,5 kilométerrel. Decemberben már tízeket futottam, minden másnap. A kajával ősszel kezdtem belazulni, mikor már annyit edzettem, hogy többet is ehettem mellette, nem számított. A tiltólistán szereplő alapanyagokat a mai napig nem vetten vissza az étkezésembe, és nem is szeretném, nem hiányoznak. Szeretem ezt az életmódot, energikus vagyok, EGÉSZSÉGES (azóta voltam újabb cukorterhelésen, tökéletes lett ). Legyőztem saját magam (középsuliban utáltam futni) régebben is szerettem a testet, amiben éltem a mindennapjaim… pontosabban nem tudtam hogy ennél lehetne 1000x jobb is. Most jobb, nem most tényleg jó… nagyon jó! Ezt viszont addig nem tudod, amíg nem érted el. Büszkeséggel tölt el, már tudom, bármire képes vagyok. Bárki bármire képes! Kellő akarattal és elhatározással nincs akadály” – írta Nyári Dia, akinek alakjával vőlegénye tökéletesen meg van elégedve.

(Nyitó kép: Nyári Dia/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top