Kiakadtak a nézők Dallos Bogi Sztárban Sztár-os kiesésén

F.C. | 2022. Március 07.
Zámbó Krisztián lett a napi győztes.

A Sztárban Sztár 8. ötödik adásának a végén Dallos Bogi és Stohl András került a veszélyzónába. Tilla elmondása szerint az utolsó helyen holtverseny alakult ki, de annak kellett elhagynia a show-t, aki kevesebb nézői szavazatot kapott. Ennek értelmében Dallos Bogi számára ért véget a Sztárban Sztár.

Dallos Bogi bevonzotta a kiesését? Minden adásban rettegett ettől (Forrás: TV2 / Sztárban Sztár – videó)

A 24 éves énekesnő a popdíva, Dua Lipa bőrébe bújva elképesztő produkcióval állt a nézők és a zsűri elé. Hiába győzte meg előadásával az ítészeket, az összesített szavazatok alapján végül neki kellett távoznia:

Dallos Bogi kiesése a Sztárban Sztár Facebook-oldalán alaposan kiverte a biztosítékot a kommentelők körében. Ugyanolyan értetlenül álltak a kiesése előtt, mint két héttel korábban Orsovai Reni távozásánál.

– ilyen és ehhez hasonló hozzászólások árasztották el a műsor közösségi oldalát.

Dallos Bogi megköszönte mindenkinek az elmúlt heteket. Mint a Sztárban Sztár riporterének adott interjúból kiderül, úgy érzi, rengeteget fejlődött a műsornak köszönhetően.

A napi győztes egyébként Zámbó Krisztián lett, aki Meat Loaf bőrébe bújva énekelte el az I Would Do Anything For Love című dalt:

Dallos Bogi kiesésével immár csak heten vannak versenyben a Sztárban Sztárban.

Olvass még a Sztárban Sztár 8. versenyzőiről az nlc-n!

Exit mobile version