Bódi Gusztiék legidősebb fia évek óta nem beszél a családjával

V.B.T. | 2022. Szeptember 05.
Gusztávot megőrjíti a családi viszály.

Bódi Guszti és Bódi Margó nagyon büszkék a családjukra, lépten-nyomon beszélnek a gyerekeikről, unokáikról, ám van egy tagja a famíliának, akivel évek óta nem állnak szóba. Bódi Gusztáv, a házaspár legidősebb fia jelentkezett a ma induló Séfek Séfébe, többek között erről és a családi viszályról is beszélt.

Fotó: Fülöp Dániel

„Nálunk is voltak összezörrenések a hiúságaink miatt. Évek óta nem beszéltünk egymással és úgy érzem, ennek egyik oka, hogy nem tudtam velük tartani a lépést. Ez különösen azért fáj, mert számomra ők a legnagyobb emberek ezen a világon! Soha nem kellett külön lennünk egymástól, de a mostani távolság megőrjít kicsit. Bármikor meglátok egy közös képet a családról, amin nem vagyok rajta, valahogy egyből összetörik a szívem, úgy érzem, nekem is ott a helyem” – kezdte a Borsnak Gusztáv.

„Együtt maradhattunk volna! Zenélhettünk volna életünk végéig, de sajnos nekem a hétköznapi, kétkezi munka maradt, nekik meg a zene. Pedig én is az egész életemet a muzsikának szenteltem, de úgy tűnik, nem minden megy úgy, ahogy azt elterveztem. Úgy érzem, én is, és apám is megbukott mint édesapa. Én sem tudok annyira ott lenni a gyerekeimnek, és ő sem. Valahogyan egyedül engem felejtett el. Egyedül maradtam, atyátlanul” – folytatta a férfi. A lap megkereste Bódi Gusztit is.

„Mindenkivel hibátlan a kapcsolatom. Szomorú, ha ő ezt így látja, de ha így gondolja, akkor legyen ez az ő véleménye. Mi ugyanúgy éljük az életünket, mint azelőtt. Az, hogy eltávolodott tőlünk, az nem hiszem, hogy a mi hibánk lenne. Ha szerinte igen, akkor azt nagyon sajnálom. Ahhoz tenni is kell, hogy az ember az énekesek, muzsikusok útján maradjon. Nem foghatom egy életen keresztül a kezét. Meg lehet kérdezni a család többi tagját, mindenki elmondhatja, hogy nálunk, Bódiéknál hatalmas szeretet öleli át az egész családot. Nem örülök, hogy így gondolja, de nyilvánvalóan szíve joga, hogyan érez” – zárta rövidre a zenész.

Exit mobile version