nlc.hu
TV-sztárok

Bódi Guszti reagált testvére nyilatkozatára

„Nagyon szégyellem magam” – Bódi Guszti idősebb fia reagált testvére, Csabi nyilatkozatára

Elérzékenyülve nyilatkozott Gusztáv.

Több mint egy hete, hogy Bódi Guszti és Bódi Margó legidősebb fia, Bódi Gusztáv jelentkezett a Séfek Séfébe, ahol kitálalt a családjával való viszonyáról

ifjabb Bódi Guszti

ifjabb Bódi Guszti (Fotó: Sajtószoba)

Ifjabb Guszti állítása szerint szülei kétszer is kitagadták őt, és a mai napig nem beszélnek vele. Ezt testvére, Bódi Csabi nem hagyta szó nélkül, szerinte csorba esett a család hírnevén, tagadta, hogy szülei kitagadták volna testvérét, és ha békülni szeretne, neki kell megtennie az első lépést.

„Ez nagyon nehéz. Nem igazán merek már ezzel kapcsolatban mondani semmit. Nagyon kellemetlenül alakult. Nem gondoltam, hogy ennek ilyen drasztikus következményei lesznek. Sajnálom, hogy a kommentek ilyen negatívan hatottak a családra. Nekem ők a legnagyobb emberek a világon. Be kell látni, hogy jobb ezt elengedni, és hogy valószínűleg nem fogjuk tudni ezt megbeszélni úgy, ahogy kell. Szerintem már soha nem valósul meg az álmom, hogy újra benne legyek a családban. Anyuval sem tudjuk tartani a kapcsolatot, és már nagyon hiányzik – szólalt meg újra a Ripostnak Gusztáv. – Mégsem keresem őt, mert nagyon szégyellem magam, amiért ilyen naiv voltam, és hogy csorbát ejtettem a család hírnevén.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top