nlc.hu
TV-sztárok

Bódi Csabiék karácsonya

Bódi Csabi: „Azt kívánom, legyünk egészségesek, szeretetteljesek és legyen nagyon sok munkánk”

Így tölti az ünnepeket a Bódi-család.

Bódi Csabiék igazi nagy család, akik nagyon összetartóak, ezért meglepő, de a karácsonyt nem együtt fogják tölteni. A mulatós sztár elárulta, mi ennek az oka. 

Bódi Csaba

Bódi Csaba (Fotó: Schumy Csaba)

Általában nagy karácsony szokott nálunk lenni, de ez az elmúlt években már nem így van, ugyanis anyuék ezt az időszakot Thaiföldön töltik. Természetesen úgy gondolom, hogy a szüleim megérdemlik ezt a kikapcsolódást és ez náluk nem a nyaralásról és a luxusról szól, hanem testi-, lelkifeltöltődésről. Minden reggel nyolc-tíz kilométert sétálnak, egészségesen étkeznek. Ez kell nekik, mert ezután mindig felfrissülve jönnek haza és újult erővel vetik bele magukat a munkába” – mesélte Csabi

Az idei évben ifjabb Bódi Csabi megházasodott és már külön él, ezért az itthon maradottaknak is felborult a szokásos rend. „Ez lesz az első olyan karácsony, amit úgy töltünk, hogy Csabika már nem lakik nálunk, ezért szenteste átjönnek a feleségével, a többi napon pedig ott leszünk, ahol nekik kényelmes.

Ezt követően Csabi egy évvégi hajrával visszalendül a munkába, ami egészen szilveszterig kitart, ezért az év utolsó estélyét sem tölti együtt a család, de ez nem újdonság, hiszen a szórakoztatóiparban ehhez már hozzászoktak Csabiék. Januárban viszont elviszi feleségét, Ginát egy meglepetés utazásra, hogy kipihenjék a 2022 fáradalmait. Az nlc-nek emellett azt is elárulta, mi a kívánsága 2023-ra.

Az emberek kilencven százaléka a fogyást tűzi ki célul, ezért nem meglepő, hogy én is. Nagyon szeretnék leadni pár kilót, Gina tesz ellenne, ő fogyókúrázik, én viszont már kevésbé. Az igazság az, hogy nekem nincsenek káros szenvedélyeim, mint a dohányzás, alkoholfogyasztás, koffeinfogyasztás, nem drogozom, nem csalom meg a Ginát, éppen ezért én nem tudok ellenállni az ételnek, mert nincs semmilyen más stresszkontrollom. Tehát a fogadalmam az, hogy sikerüljön életmódot váltanom. Emellett pedig azt kívánom, hogy legyünk egészségesek, kiegyensúlyozottak, szeretetteljesek és legyen nagyon sok munkánk. Nem utolsó sorban pedig, hogy a közönség, akiktől annyi szeretetet kapunk, akik hozzájárulnak ahhoz, hogy szép életet tudjunk élni, a jövőben is szeressenek és mellettünk álljanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top