nlc.hu
TV-sztárok

Bódi Csabi a házasságukról

Soha nem hallott történet: engedély nélkül házasodott össze Bódi Csabi és felesége

Most szeretné megadni feleségének, amiben korábban nem lehetett része.

Bódi Csabi és felesége, Gina 17 éve élnek boldog házasságban és két gyermeket nevelnek. A mulatós sztártól nem áll távol a romantika. Mindig igyekszik, hogy újra levegye a lábáról a kedvesét. 15. házassági évfordulójukon például ismét térdre ereszkedett Gina előtt és újra megkérte a kezét. Most ismét lagzival készül. 

Bódi Csabi

Fotó: Instagram

„Ginával 17 éve vagyunk házasok. A roma hagyományok szerint 2007. március 22-én vettem feleségül, de volt magyar tradíciók szerinti esküvőnk is, augusztusban. 2011-ben a házassági évfordulónkon újra elvettem őt, amikor Tenerifén voltunk. Az volt az izgalmas az egészben, hogy ő semmiről sem tudott, bár amikor fel kellett vennie a szép ruháját, akkor szerintem már sejtette, hogy készülök valamire. 2016-ban pedig ismét feleségül kértem, és szerencsére akkor is hozzám jött” – mesélte a Borsnak Csabi, majd hozzátette, ezek az esküvők szimbolikus jelentéssel bírnak számukra. Az összetartást, a tiszteletet, a szerelmüket jelképezik, és a közös céljaikat az életben. Ám a népszerű énekes most elárulta, még egy lagzit tervez, amit kifejezetten felesége miatt szeretne megvalósítani. 

Csabi életében először mesélt arról, a kezdetekben annyira szerelmesek voltak, hogy nem bírtak várni, ezért kérdés és engedély nélkül kötötték össze az életüket. Éppen ezért, bár többször is kimondták a boldogító igen, Gina egyszer sem viselhetett fehér ruhát. 

„A 25. házassági évfordulónkon újra feleségül veszem Ginát. Óriási bulit tervezek, úgymond egy új esküvőt. Főleg miatta szeretném ezt megcsinálni, hogy végre ő is felvehesse a hófehér menyasszonyi ruhát. Nálunk, romáknál ugyanis az a hagyomány, hogy csak ártatlan lány lehet fehérben, és bár amikor mi összeházasodtunk, én voltam az első Gina életében, ő mégsem bújhatott esküvői ruhába, mert mi megszöktünk, és a család engedélye nélkül kötöttük össze az életünket − mesélte, majd tisztázta, hogy ez pontosan mit is jelentett az ő esetükben. – Akkoriban egyedül voltam a fiammal, Csabikával, aki akkor volt 4 éves, Gina pedig az utolsó félévét töltötte az iskolában. Tudtam, hogy be kell fejeznie a tanulmányait, de neki fontosabb volt az, hogy a fiamnak az anyukája lehessen, és hogy velem élhesse le az életét. Ezért úgy döntött, hogy magántanuló lesz, és megszökik velem, hogy összeköthessük az életünket. Számomra ennél nagyobb ajándék nincs a világon, hiszen a mi hagyományunk szerint a férjük az elsők és az utolsók egy nő életében.”

Nekünk ez a korona a fejünkön, másoknak lehet, hogy az anyagiak vagy éppen a tárgyi javak… Gina lemondott értem a fehér ruháról, és én szeretném viszonozni neki ezt az önzetlenséget azzal, hogy a 25 éves évfordulónkon felveheti. Még akkor is, ha ezért a romák kinevetnek majd, hiszen valamilyen formában szembemegyünk a hagyománnyal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top