nlc.hu
TV-sztárok

Megszólalt Bódi Csabi a bátyja állítólagos kitagadásáról

Bódi Csabi szerint csorba esett a család becsületén: „Már egy életen át nyomot hagy ez az egész”

Megtörte a csendet Bódi Csabi, és nyilatkozott a bátyja állítólagos kitagadásáról.

Nagy port vert Bódi Guszti idősebbik fiának a nyilatkozata, miszerint viharos a kapcsolata a szüleivel, évek óta nem beszél a családjával, illetve két alkalommal is kitagadták őt. Miután – ezzel kapcsolatban – a Bódi család rengeteg bántó kommentet kapott az elmúlt napokban, Bódi Csabi úgy döntött, a nyilvánosság elé áll. 

Ifj Bódi Guszti és Bódi Csabi

Ifjabb Bódi Guszti (b) és Bódi Csabi (j) – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: Sajtószoba

„Kötelességemnek érzem, hogy megvédjem a szüleimet! Anyukám korábban stroke-ot kapott, apukámnak pedig szívrohama volt és féltem őket, hogy a mostani helyzet miatt veszélybe kerül az egészségük. (…) Látom, hogy a szüleim mennyire összetörtek. (…) 45 éven keresztül becsületes munkával felépítettek egy életművet, amin most csorba esett, (…) már egy életen át nyomot hagy ez az egész” – nyilatkozta a Borsnak Bódi Csabi, aki cáfolta, hogy a bátyja drogos lenne.

„Az, hogy a szüleim kitagadták, valótlan állítás” – magyarázta Csabi, aki azt az állítást is cáfolta, miszerint a kis Guszti és a felesége rossz körülmények között él.

„Szeretném megkérni, hogy legyen kedves hagyjon fel azzal, hogy a médiában 15 perc hírnévért cserébe kiárulja a Bódi családot! (…) Ha békülni szeretne, keressen fel valamelyikünket!” – üzente a bátyjának a bulvárlapon keresztül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top