nlc.hu
Életmód

Bódi Csabi térdre ereszkedett Gina előtt

Ismét térdre ereszkedett felesége előtt Bódi Csabi

15 év után is lángol a szerelem a házaspár között.

Bódi Csabi és felesége, Gina is szerepelnek a TV2 vetélkedőjében, a Drágám, add az életed-ben. Csabi az adás elején egyből azzal indított, hogy letérdelt felesége elé, akivel nemrég ünnepelték évfordulójukat. Most a Borsnak elmondta, miért volt ez a gesztus.

Bódi Csabi és Gina

Bódi Csabi és Gina (Fotó: Instagram)

„Most volt a 15. házassági évfordulónk, és ennek alkalmából térdeltem le a feleségem elé. Korábban, amikor megkértem a kezét, az nem ez a hagyományos leánykérés volt. Most, a jubileumra így szerettem volna kifejezni a mai napig tartó szerelmemet felé. Véleményem szerint egy kapcsolat működéséhez elengedhetetlen az őszinteség, a tisztelet, a türelem és az önfeláldozás” – mesélte Csabi. A házaspár arról is beszélt a napilapnak, hogy ez az első műsor, amiben Gina is szerepel, ennek az oka pedig az, hogy a Drágám, add az életed korábban is nagyon tetszett Ginának, és elhatározta, ha felkérik, ezúttal igent mond. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top