nlc.hu
Sztárok

Bódi Csabi a Valentin-napról

Bódi Csabi: „Nálunk a Valentin-nap felér a karácsonnyal”

Elárulta, mit tervez február 14-re.

Bódi Csabiékra februárban különleges időszak vár. Az énekes Valentin-napon nemcsak a szerelmet ünnepli, hanem két születésnapot is. Két gyereke is február 14-én jött világra: Lilien 5, Rómeó pedig 15 éves lesz 2 hét múlva. A Ripostnak elárulta, hogyan ünneplik idén ezt a jeles napot. 

Bódi Csabi

Bódi Csabiék megadják a módját az ünneplésnek, hiszen születésnaposokat is köszöntenek Valentin-napon – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó (2023.07.25.-i adás)

Nálunk a Valentin-nap felér a karácsonnyal” – kezdte a zenész, hozzátéve: általában egy közös bulit szoktak szervezni a két szülinapos gyereküknek. Nem titkolja, legutóbb igencsak rongyrázósra sikeredett az ünneplés: “Tavaly kitettünk magunkért, (…) Nótár Mary is fellépett“.

Most azonban eldöntötte, hogy idén nem nyúl olyan mélyre a zsebébe. Elmondása szerint ezúttal visszafogottabban töltik majd ezt napot, és csak a szűk család lesz jelen.

Ami pedig a szerelem megünneplését illeti, Bódi Csabi leginkább apró dolgokkal szeret kedveskedni a feleségének, és nem csak Valentin-napon. Otthon besegíteni a házimunkába, egy finom vacsorával várni haza Ginát, kimozdulni vele valahova – sorolta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top