nlc.hu
Sztárok

Medencében ünnepelték ifj. Bódi Csabi érettségijét

Bódi Csabi juniornak sok nehézséggel kellett megküzdenie: „Van egy kis előítélet mindenkiben”

Csabi lehet az első diplomás a családban.

Büszkén mesélte el Bódi Csabi és fia, Bódi Csabi Junior a TV2 Mokkában, hogy Csabi sikeres érettségi vizsgát tett. A mulatós sztár arról is beszélt, hogy volt idő, amikor fiának nehézségekkel kellett megküzdenie. 

Bódi Csabi

Bódi Csabi a Mokkában

„Hála Istennek nagyon jól sikerült az érettségi, és ez annak köszönhető, hogy egy kicsit háttérbe kellett szorítsam a zenélést, hogy ne menjen a tanulás rovására. Most, hogy leérettségiztem, itt az ideje a zenélni. Szeretnék több projektet is elkezdeni, amit félbehagytam, meg kitaláltam, csak nem valósult meg” – mesélte ifjabb Bódi Csabi

Van egy kis előítélet mindenkiben. Bódi Guszti unokája, Bódi Csabi fia megjelent az iskolában és volt egy kis előítélet vele szemben, de azt ő legyűrte már az első évben. Megmutatta az ő szerénységével, alázatával, a sok munkával, amit beletett a tanulásba, hiszen emelt szinten tette le az angol érettségit. Nagyon büszke vagyok rá” – mondta a büszke apuka, aki reméli, fia továbbra is tanulni fog, és a családban elsőként diplomát szerez majd. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top