nlc.hu
Sztárok

Bódi Csaba még szájra puszizik a nagyfiával

Bódi Csabi a 22 éves fiáról: „Olykor még szájon is csókoljuk egymást”

A zenész elárulta, a mai napig nyíltan kimutatják az érzéseiket.

Bódi Csabi és a legidősebb fia, Bódi Csaba Junior között mindig is különleges kapcsolat volt, a zenész ugyanis gyakorlatilag maga nevelte fel a kis Csabit. Első házassága után nála maradt az akkor 4 éves kisfiú. Ez pedig egy életre meghatározta a kapcsolatukat – írja a Story magazin.

Bódi Csabi és a legidősebb fia,

Bódi Csabi és a legidősebb fia, Csabi junior – Forrás: TV2 / Pénzt vagy éveket![sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"]

„Csabi 2001-ben született, (…) akkor érkezett az előző házasságomban, amikor az Aranyeső című slágerünk javában dübörgött. Így az első évei alatt nem tölthettem vele annyi időt, mint szerettem volna. Hatalmas volt a felhajtás, mindennap úton voltam. (…) Aztán amikor elváltam, minden megváltozott, és egyedül kellett nevelnem. (…). Az első pillanatban azt sem tudtam, mit kell egy ilyen kis gyerekkel kezdeni. (…) Nagyon nehéz volt belerázódni az apaszerepbe. Kellett pár hónap, amíg fel tudtam venni a ritmust” – vallotta be a zenész.

Mint mondja, amikor kettesben maradtak, nagyon egymásra voltak utalva. „Számomra ő volt az érzelmi támasz, én pedig próbáltam neki mindent megadni. Szétszakíthatatlan kapcsolat a miénk. (…) Naponta mondjuk egymásnak, hogy szeretlek, megöleljük, sőt ha találkozunk, olykor még szájon is csókoljuk egymást. Nyíltan kimutatjuk az érzéseinket” – árulta el Bódi Csabi.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top