Ők voltak Harry herceg exei, mielőtt színre lépett Meghan

nlc | 2023. Február 19.
Meghan Markle örülne, ha így lenne, de nem ő volt az egyetlen nő Harry herceg életében, akivel hosszabb időre egymásba gabalyodtak.

Harry herceg és a nála három évvel idősebb Meghan 2016-ban ismerkedtek meg, egy közös ismerősük, Violet Von Westenholz gondolta úgy, hogy az égiek egymásnak teremtették őket. 

Az akkor 32 éves Harry sokat panaszkodott Violetnek, akit gyerekkora óta jól ismert, hogy a párkapcsolatai mindig zátonyra futnak, mert a sajtó árgus szemekkel figyeli minden lépését, és ezt hosszú távon egyetlen barátnője sem képes elviselni. Violet nem sokkal ezelőtt találkozott Meghannal egy közös munkának köszönhetően, és mikor jobban megismerte az amerikai színésznőt, aki szintén facér volt, úgy vélte, Harry keresve sem találhatna ideálisabb párt nála.

A reményvesztett hercegnek és Meghannak ezért egy közös randit szervezett, amin azonnal megtalálták a közös hangot, és egyre többször keresték egymás társaságát. A színésznőnek egy pillanatig sem volt ellenére az élénk médiaérdeklődés, sőt! Eljegyzésüket 2017 november végén jelentették be, 2018. május 19-én pedig össze is házasodtak, és azóta két gyerekük született. 

Ha most gyorsan utánaszámoltál, te is rájöttél, hogy kapcsolatuk a sokak szerint kritikus hetedik évhez érkezett. Harry herceg életében azért Meghan előtt is voltak hosszabban időző szerelmek, akiket most szépen sorra is veszünk!

harry herceg exei

Úgy hírlik, hogy Harry első nagy szerelme a nála 7 évvel idősebb Natalie Pinkham volt, akivel 2003-ban kerültek intim közelségbe. (Fotó: Getty Images)

harry herceg exei

Natalie ma sportújságíróként dolgozik és barátságban vált el a hercegtől. Kapcsolatukat nem vállalták fel, de Harry mindig is odáig volt érte. (Fotó: Getty Images)

harry herceg exei

Meghan előtt Chelsy Davy-vel volt együtt a leghosszabb ideig, 2004-től 2011-ig. Chelsy-t még II. Erzsébet királynőnek is bemutatta a herceg. (Fotó: Getty Images)

harry herceg exei

Chelsy még Katalin és Vilmos esküvőjén is ott volt, igaz, addigra a kapcsolatuk amolyan se veled, se nélküled sztorivá alakult. (Fotó: Getty Images)

harry herceg exei

Cressida Bonas 2012 és 2014 között alkotott egy párt Harryvel: bár kapcsolatuk nem volt különösebben hosszú, egymás iránt táplált érzelmeik igazán mélyek voltak. (Fotó: Getty Images)

harry herceg exei

Cressida, akit Eugénia hercegnő mutatott be Vilmos öccsének, Chelsy-vel együtt meghívást kapott Harry és Meghan esküvőjére is. (Fotó: Getty Images)

harry herceg exei

Meghan előtti utolsó barátnője a fáma szerint Ellie Goulding énekesnő volt. Kapcsolatukat nem vállalták fel, de több árulkodó kép is készült róluk. (Fotó: Getty Images)

harry herceg exei

Ezután érkezett el a nagy nap 2016-ban, amikor Violet fejéből kipattant az ötlet, hogy bemutassa egymásnak Harryt és Meghant. (Fotó: Getty Images)

Fotó: Getty Images

Exit mobile version